Jari Sillanpää saapui käräjäoikeuteen hyväntuulisena - murtui kyyneliin median edessä: Tämä on ollut raskasta!

Uutiset | 26.02.2020 09:59

Keskiviikkona 26.2.2020 laulaja Jari Sillanpää, 54, asteli Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan syytteisiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä  sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Rikosepäily tuli julki viime syksynä. Oikestalolle saapunut Jari joutui välittömästi median ristituleen heti päästyään turvatarkastuksesta.

Miten vastaat näihin syytteisiin (Ylen kysymys)?

- Kiistän. Tämä odottaminen on ollut aika raskasta. 

Miten tämä ja nämä aiemmat huumekeissit ovat vaikuttaneet konsertteihin, onko niitä peruttu?

- Mun kokemuksella on vaikuttanut aika rajusti.

Jari, pitääkö paikkansa, että sinua on kiristetty näillä kuvilla, Seiskan Niki Miettinen kysyi viitaten Seiskan paljastukseen.

- Minua ei ole kiristetty. 

sd

Suuri joukko tiedotusvälineiden edustajia piiritti Jaria ja hänen avustajaansa, Riitta Leppiniemeä, Helsingin oikeustalolla keskiviikkona 26.2.2020.

Lue lisää: Onko Jari Sillanpää uhri vai syyllinen? Sisäpiirin lähde Seiskalle: Laulajatähden seksirikossotkun taustalla muhii yllättävä kiristysjuoni!

Kun olit keikalla, niin sait paljon tukea faneilta. Miltä se tuntuu (Iltalehden kysymys)?

- Se tuntuu tosi hienolta.

Sillanpään saapumista tarkkaillut Seiskan erikoistoimittaja Panu Hörkkö kertoo oikeustalolta, että hyväntuulisen ja hymyilevän artistin kulissi petti hetkeksi ja tunteet tulivat pintaan. Hän murtui kyyneliin, mutta kokosi itsensä nopeasti ja asteli odotushuoneeseen, suuri joukko mediaa kintereillään.

Oikeuden istunto ei päässyt alkamaan suunnitellusti, ilmeisesti siksi, että käräjäoikeuden lautamiehiä ei ole saatu paikalle. Käräjäoikeus käsittelee jutun suljetuin ovin, joten aikanaan julki tulee vain tieto siitä, tuomitaanko Jari rangaistukseen vai hylätäänkö syytteet. Jari ei halunnut spekuloida lopputulosta medialle, mutta hän sanoi, ettei odota ankaraa rangaistusta.

Teksti:Niki Miettinen, Pauli Poutanen, Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!