Katso kuvat!
Siltsu

Jari Sillanpää saapui aurinkoisena huumeoikeudenkäyntiin: "Tämä on kuin Hollywoodissa" – kuvat ja video!

08.08.2018 06:24

Kohulaulaja Jari Sillanpäätä asteli tänään keskiviikkona (8.8.) Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan syytteeseen huumausainerikoksesta. Sillanpää saapui käräjäoikeuteen oikein aurinkoisena ja siististi pukeutuneena.

Sillanpaa

- Tämä on ihan kuin Hollywoodissa, hän totesi turvatarkastuksen aikana käräjäoikeudessa päivystävälle medialaumalle.

Ennen käräjäsaliin astelemista hän kertoi jännittävänsä, mutta ottavansa kaiken avoimesti vastaan. Lisäksi hän paljasti hoitavansa itseään ja sanoi kesän olleen mahtava.

Sillanpaa

Sillanpää jäi maaliskuussa kiinni Helsinkin-Vantaan lentokentällä, jolloin häneltä löytyi pieni määrä metamfetamiinia. Hän on myöntänyt hankkineensa vuosien 2014-2017 aikana yhteensä noin 110 grammaa erittäin vaaralliseksi luokiteltua huumetta.

Jutussa on Sillanpää lisäksi syytettynä 11 muutakin henkilöä. Yksi heistä on Jarin virolainen miesystävä Siim Bahmatsov. Siim ei kuitenkaan saapunut oikeuteen ollenkaan, vaikka hänet oli sinne haastettu.

Sillanpaa

Jutun pääsyytetty on noin 50-vuotias mysteerinen fetissimies, jonka epäillään myyneen kristallimuodossa olevaa metamfetamiinia Sillanpäälle ja muille syytetyille. 

Fetissimies vangittiin törkeästä huumausainerikoksesta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien, lasta esittävien kuvien levittämisestä 13. helmikuuta. Hän ehti olla vangittuna lähes kolme kuukautta.

Lue myös: Jari Sillanpään kristalliliigan rajut taustat: Huumeringin johdossa mystinen fetissimies - veti kuuluisaa järjestöä!

Lue myös: Seiska löysi Jari Sillanpään huumekuriirin Helsingistä - mystinen fetissimies virui kuukausia vankilassa!

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Sillanpään huumerikoksista aiemmin tammikuussa 50 päiväsakkoon.

Lue myös: Jari Sillanpäälle liki 24 000 euron sakot huumerattikärystä!

Rikoksena oli tuolloin rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kaksi liikennerikkomusta. Maksettavaa Sillanpäälle tuli tuolloin 23 750 euroa.

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!