Uutiset

Seiska löysi Jari Sillanpään huumekuriirin Helsingistä – mystinen fetissimies virui kuukausia vankilassa!

09.05.2018 08:05

Iskelmätähti Jari Sillanpään huumevyyhdin esitutkinta on saatu valmiiksi. Jutun siirryttyä kihlakunnansyyttäjä Nina Keskisen pöydälle myös pääepäilty vapautettiin tutkintavankeudesta.

Iltalehden uutisen mukaan epäiltyjä on yhteensä 14, ja syyteharkinnan olisi määrä valmistua touko–kesäkuun aikana.

Lue myös: Jari Sillanpään kristalliliigan rajut taustat: Huumeringin johdossa mystinen fetissimies - veti kuuluisaa järjestöä!

Seiska on esitellyt huumeringin pomoksi epäillyn mystisen fetissimiehen jo aiemmin. 50-vuotiaan helsinkiläisen taustoista tiedetään kohtuullisen vähän.

Aiemmin on selvinnyt, että hän johti tunnettua fetissijärjestöä, joka on suunnattu nahasta, kumista ja univormuista kiinnostuneille miehille.

Lisäksi hän on toimitusjohtajana vaatealan yrityksessä, jonka johtoon on kuulunut myös eräs julkkismies. Yhtiön liiketoiminta on ollut kuitenkin mitätöntä ja raskaasti tappiollista.

Lue myös: Jari Sillanpäähän yhdistetyn kristalliliigan epäillyn johtajan verotettavat tulot eivät päätä huimaa, elänyt silti leveästi – somekuvissa rutosti luksusta ja hulppeita matkakohteita!

Fetissimies vangittiin törkeästä huumausainerikoksesta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien, lasta esittävien kuvien levittämisestä 13. helmikuuta. Hän ehti olla vangittuna lähes kolme kuukautta. Fetissimies joutui viettämään myös syntymäpäiviään Vantaan vankilassa.

Seiska löysi ja tapasi Sillanpään hovihankkijan Helsingistä tämän vapautumispäivänä.

Lue lisää ja katso kuvat mystisestä fetissimiehestä keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö ja Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!