Uutiset

Janni Hussi paljastaa: Näin rakkaus Joel Harkimoon roihahti – ”Siinä lähtee kyllä jalat alta”

24.01.2019 13:35

Viime perjantain piti olla suomalaisen urheiluväen juhlaa. Sitä se toki olikin, mutta silti suurimman huomion Hartwall-areenan punaisella matolla varasti seurapiiripariskunta.

Fitness-yrittäjä Janni Hussi ja urheilupromoottori Joel Harkimo näyttäytyivät Urheilugaalassa ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä. Rakastavaiset varastivat täydellisesti show’n, sillä vain Iivo Niskanen veti kiinnostavuudessaan vertoja näyttävälle pariskunnalle.

Lue myös: Janni Hussi paljastaa blogissa karun totuuden lemmenlomasta uuden rakkaansa Joel Harkimon kanssa - "Kuvat menivät vähän uusiksi!"

Joel lähestyi

Jannin ja Joelin rakkaustarinan ensimmäinen luku kirjoitettiin viime kesänä. Yllättävää kyllä, monenmoisissa gaalatilaisuuksissa ja kissanristiäisissä marinoitunut kaksikko ei tuntenut toisiaan entuudestaan.

– Latasin yhtenä päivänä Instagramiin hassunhauskan videon Harri-koirastani. Jolle heitti siihen letkeän kommentin, punaisella matolla Marilyniä muistuttanut Janni muisteli.

Lue myös: Hjallis paljasti Seiskalle rehellisen mielipiteensä Janni Hussista – kuvankaunis miniä lehahti tulipunaiseksi ja lähetti välittömästi terveiset takaisin!

Nuoren herra Harkimon lähestyminen oli yllättävä mutta tehokas.

– Sanotaan näin, että kun huumorilla lähestyy ja koirista puhutaan, niin siinä lähtee kyllä jalat alta! Toki ei aivan kenen tahansa suhteen… Janni myhäili ja loi rakastuneen katseen poikaystäväänsä.

Lue lisää Jannin ja Joelin suhteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!