Uutiset
Vain Seiskassa!

Hjallis paljasti Seiskalle rehellisen mielipiteensä Janni Hussista – kuvankaunis miniä lehahti tulipunaiseksi ja lähetti välittömästi terveiset takaisin!

18.01.2019 14:27

Eilen torstaina (17.1.) Hartwall-areenassa järjestetty Urheilugaala oli odotetusti Iivo Niskasen näytöstä. Savolainen hiihtäjäsuuruus sivakoi jälleen kerran kansakunnan kaapin päälle, sillä olympiavoittaja valittiin jo kolmannen kerran Vuoden Urheilijaksi.

Iivon manageri Hjallis Harkimo oli luonnollisesti paikalla, kun hänen suojattinsa putsasi palkintopöydät näytöstyyliin. Piinkova bisnesmies oli myös hyvin tietoinen siitä, että hänen Joel-poikansa ja Janni Hussi kuuluivat gaalaillan kuvatuimpiin pariskuntiin.

– Joskushan heidänkin täytyy tulla julkisuuteen, kun ovat seurustelleet niin kauan, Hjallis kuittasi kylmänviileästi.

Seiskan reportteri tiedusteli myös Hjalliksen mielipidettä tuoreehkosta miniästään. Vastauksena tuli tuttuun tyyliin yltiörehellinen kommentti.

Lue myös: Joel Harkimo ja Janni Hussi varastivat täydellisesti show’n – Hjallikselta kylmänviileä analyysi kuvankauniista miniästään: ”Jos mä nyt ihan suoraan sanon…”

Hjallis Harkimo pitää tuoretta miniäänsä "tosi mukavana" tyyppinä.
Hjallis Harkimo pitää tuoretta miniäänsä "tosi mukavana" tyyppinä.

 

Myöhemmin Seiska tapasi salamavalojen sarjatulessa myös Jannin ja Joelin. Samassa yhteydessä oli tietenkin paikallaan mainita Hjalliksen rehellinen mielipide tuoreesta minästään.

Ja miniä oli kehuista kovasti mielissään.

– Voi, onpa kiva kuulla! Ei minunkaan appiukossani ole mitään valittamista, tulipunaiseksi lehahtanut Janni myhäili.

Siinä missä Janni ja Joel eivät tunteneet toisiaan entuudestaan ennen viime kesää – jolloin siis lempi leimahti oikein kunnolla – Janni ja Hjallis ovat vanhoja tuttuja.

– Hjallis on ihan superhauska tyyppi! Olemme aiemminkin tavanneet työn merkeissä, ja olen aina pitänyt hänen tyylistään, Janni kertoi.

Janni Hussi ja Joel Harkimo olivat Urheilugaalan ylivoimaisesti puhutuin pariskunta.
Janni Hussi ja Joel Harkimo olivat Urheilugaalan ylivoimaisesti puhutuin pariskunta.

 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!