Janne Katajalla selitys Aku Hirviniemen poistumiseen elokuvausten yhteismajoituksesta: Hänen itsetuntonsa ei kestänyt, kun tulin suihkusta!

Uutiset | 19.08.2018 10:10

Swingers-elokuvaa kuvattiin Hirvivaaran historiallisen kartanon pihapiirissä. Kuvausten aikana myös näyttelijät asuvat kartanossa.

Kuitenkin kuvaustauolla Aku Hirviniemi paljasti Seiskalle, kuinka joutui kerran aikataulullisista syistä samaan huoneeseen hyvän ystävänsä ja kollegansa Janne Katajan kanssa. Jannen kuorsauksen takia Aku joutui pakenemaan keskellä yötä kotiinsa.

Lue lisää: Janne Katajan kuorsaus oli liikaa Aku Hirviniemelle: karkasi leffakuvauksista yöllä kotiin!

Jannea alkaa kovasti hohotuttaa kuullessaan kollegansa version tapahtumista. Hän kyllä myöntää Akun lähteneen yöllä lipettiin muttei pidä selitystä kuorsauksesta ”lainkaan uskottavana.”

– Olemme kuitenkin lapsuudesta asti tottuneet nukkumaan yhdessä, eikä se ole ennenkään häntä häirinnyt. Kyseessä on varmaankin ihan puhdas kateus.

Lue myös: Seiskan uutinen herätti huomiota Italiassa – Janne Kataja vietti hulvattoman kaljotteluillan kaupunginjohtajan kanssa!

Kateus?

– Niin! Kun tulin suihkuhuoneesta ja varjoni lankesi huoneen ylle… Hänen itsetuntonsa ei vain kestänyt sitä, Janne veistelee lähes vakavalla naamalla.

– Sitä paitsi yöt ovat olleet niin kuumia, että minun on täytynyt nukkua alasti. Aku ei kestänyt sitäkään.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!