fbq
Telkkari
18.08.2018 08:49
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Aku Hirviniemi lähti Janne Katajan kuorsaamista karkuun.
Janne Katajan kuorsaus oli liikaa Aku Hirviniemelle: karkasi leffakuvauksista yöllä kotiin!
Telkkari
18.08.2018 08:49
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Hirvivaaran historiallisen kartanon pihapiiri Mäntsälässä on täyttynyt kuvauskalustosta. Menossa on marraskuussa ensi-iltansa saavan Swingers-elokuvan kuvaukset.

Aku Hirviniemen, Janne Katajan, Kiti Kokkosen, Marja Salon, Mikko Nousiaisen, Matleena Kuusniemen, Mimosa Willamon ja Roope Salmisen tähdittämä leffa on sikäli poikkeuksellinen, että se purkitetaan ennätysnopeasti.

Lue myös: Aku Hirviniemi tähdittää kurssikaverinsa kanssa parinvaihtokomediaa – ”Marja on jo tutustunut Suomen swingers-kulttuuriin!”

Hurjassa kuvaustahdissa tehokkuus on kaikki kaikessa.

– Sekin auttaa, että lähes kaikki näyttelijät majoittuvat kuvausten aikana täällä kartanolla. Meillä ei mene aikaa siirtymisiin sun muihin, Swingersin tuottaja Jesse Fryckman sanoo Seiskalle.

Järkyttyi kuorsauksesta

Kaikki eivät kuitenkaan majaile hulppeassa kartanomiljöössä. Kuvaustauolla Aku paljastaa Seiskalle, kuinka joutui kerran aikataulullisista syistä samaan huoneeseen hyvän ystävänsä ja kollegansa Janne Katajan kanssa.

– Normaalisti olen mennyt yöksi kotiin Riihimäelle, kun ei sinne ajele kuin puolisen tuntia. Mutta yhtenä iltana päädyimme tosiaan Jannen kanssa huonekumppaneiksi, Aku aloittaa kertomuksensa.

Lue myös: Aku Hirviniemeltä ”silmitön raivokohtaus” parinvaihtoelokuvan kuvauksissa – nöyryytti ja raivosi naama punaisena tuotantoryhmän jäsenelle: ”V***n apina!”

– Minulle oli järkytys, miten pahaksi hänen uniapneansa on mennyt! Janne kuorsasi niin paljon, etten kerta kaikkiaan voinut nukkua samassa huoneessa.

Koska muita huoneita ei ollut vapaana eikä autossa nukkuminenkaan tullut kyseeseen, Akun oli jälleen pakko suunnata kotiinsa Riihimäelle.

– Kello oli jo varmaan yksi yöllä, mutta niin vain sitä palattiin taas aamuksi takaisin töihin.

Lue Janne Katajan erilainen näkemys Aku Hirviniemen yölliseen poistumiseen tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »