fbq
Uutiset
11.07.2018 08:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Ari Lahti
Janne Kataja herätti huomiota Italiassa.
Seiskan uutinen herätti huomiota Italiassa – Janne Kataja vietti hulvattoman kaljotteluillan kaupunginjohtajan kanssa!
Uutiset
11.07.2018 08:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Ari Lahti

Seiska uutisoi alkuvuodesta Janne Katajan ja Aku Hirviniemen yhteisestä vuoristolukaalista Italiassa. Tunnelmallinen huvila komeilee Tocco da Casaurian kylässä Pescaran maakunnassa.

Noin 180 kilometrin päässä Roomasta ja 50 kilometriä Pescaran upeasta rantakaupungista sijaitseva huusholli on ollut ilmeisen kovassa käytössä.

– Tulin sieltä juuri, ja lähden sinne heti elokuussa uudestaan. Tykkään toki Suomen kesästä, mutta pidän myös siitä italialaisesta temperamentista, Janne kertoi Seiskalle Swingers-komediaelokuvan tiedotustilaisuudessa.

Lue myös: Aku Hirviniemen ja Janne Katajan ostama talo Italiassa paljastui: yli 100-neliöinen vuoristolukaali!

Yllätysvieras ovella

Kuumaverisyyden lisäksi paikallisilta löytyy myös aimo annos vieraanvaraisuutta. Sen sai hiljattain huomata myös Janne, kun hänen lomahuvilansa oven taakse ilmestyi yllättäen paikkakunnan kaupunginjohtaja.

– Hän oli bongannut Seiskan nettijutun, jossa esitellään Italian-taloamme. Tekstistä hän ei tietysti ymmärtänyt mitään, mutta kuvat olivat olleet tutun näköisiä, Janne naureskelee.

– Niinpä kaupunginjohtaja oli etsinyt minut käsiinsä ja kysyi, että mitähän varten tällainen juttu oli oikein tehty. Tunnustin sitten, että olen työni puolesta jonkin verran esillä kotimaassani, Janne virnistää.

SEISKA 4/2018 Jannen ja Akun yhteisomistuksessa oleva italialainen vuoristolukaali esiteltiin tammikuussa.
SEISKA 4/2018 Jannen ja Akun yhteisomistuksessa oleva italialainen vuoristolukaali esiteltiin tammikuussa.

Lue myös: Tässä on Aku Hirviniemen ja Janne Katajan yli 100 neliön vuoristolukaali Italiassa: asunnolla oma Facebook-sivu – kuvat!

Hulvaton ilta pubissa

Italialainen kaupunginjohtaja osoittautui varsin mukavaksi seuramieheksi. Hän paineli muitta mutkitta riihimäkeläisen tuttavuutensa kanssa paikalliseen pubiin.

– Se oli ihan hulvatonta. Vietimme oikein hauskan illan hänen kanssaan, Janne muistelee.

– Mutta Italiassa meininki on muutenkin niin välitöntä. Siellä kaupunginjohtajat käyvät viinillä ja oluella. Tosin kai ne täällä Suomessakin käyvät.

Lue myös: Eronnut Napakymppi-juontaja Janne Kataja ei ole valmis herra X:n paikalle: Olen introvertti!

Uusi tuttavuus ei ole ainoa syy, jonka vuoksi Janne palaa pian saapasmaahan.

– Kun lähtee ulkomaille, samalla jättää konkreettisesti myös työt taakseen. Olen huomannut, että kotimaassa lomaillessa minulla on vähän väliä työläppäri auki.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »