Katso kuva!
Meiju_toni

Jälleen yhdessä? Pikasuhteessa Meijun kanssa ollut Tis-Toni julkaisi pusukuvan: "Minun eikä sinun"

10.06.2019 08:55

Temptation Island Suomi 5 -kaudella nähty Meiju Koskela viihtyi ohjelmassa sinkku-Tonin kanssa.

Meiju paljasti Seiskalle ohjelman jälkeen, että hänellä ja Tonilla oli pikasuhde kuvausten jälkeen. Mies oli tukena kaunottaren erottua Iirosta, jonka kanssa hän tuli pariskuntana saarelle. 

- En tiedä kuinka intohimoinen suhde meillä oli, mutta tulinen se kyllä oli, Meiju kertoi tuolloin. 

Lue lisää: TIS-Meiju paljastaa: IIron jälkeen pikasuhde Tonin kanssa - ilmiriita seurasi: "Intohimosta en tiedä, mutta tulista se oli"

Kesken ohjelman esityskauden maaliskuussa Meiju ja Toni ajautuivat ilmiriitaan. Toni väitti Instagramissa, että Meiju olisi ollut raskaana kuvausten aikaan. Meiju puolestaan vastasi, ettei pysty antamaan asiaa anteeksi Tonille. 

Yhteenpaluu? 

Olisiko kipinä jälleen syttynyt, sillä Toni julkaisi maanantaina 10.6 Instagram-tilillään yhteiskuvan, jossa hän pussaa Meijua poskelle. Kuva on otettu todennäköisesti ohjelman kuvausten aikana, sillä parivaljakko poseeraa rantamaisemissa. 

- Minun, eikä sinun, Toni kirjoittaa kuvaan. 

Tonin Instagram-tili on yksityinen, joten ainoastaan hänen seuraajansa näkevät kuvan. 

(Tonin tilille pääset tästä.) 

Lue myös: Temptation Island Suomi -Meiju yritti kuvausten jälkeen jatkaa suhdetta pettäjä-Iiron kanssa - ei tullut mitään: Hänen läsnäolonsa ärsytti joka hetki!

Meiju
Meiju

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!