meiju koskela

Temptation Island Suomi -Meiju yritti kuvausten jälkeen jatkaa suhdetta pettäjä-Iiron kanssa - ei tullut mitään: Hänen läsnäolonsa ärsytti joka hetki!

Uutiset | 31.05.2019 08:26

Temptation Island Suomen päätösjaksossa nähtiin kauden odotetuin iltanuotio. Sami Kurosen grillattavaksi saapuivat Meiju ja Iiro. Iiro käytännössä unohti koko parisuhteensa olemassaolon heti ensimmäisenä iltana, ja miehen kohellusta jatkui koko reissun ajan. 

Nyt Meiju kertoo Seiskalle, kuinka heidän yhteinen elämänsä jatkui kuvausten päätyttyä. 

- Mehän itse asiaa yritettiin hetken aikaa. Tulimme Suomeen 22. joulukuuta, mutta joulupäivänä eteen tuli sellainen tilanne, etten pystynyt enää. Se ei vain toiminut. 

tismeiju eli meiju koskela

Lue lisää: Temptation Island Suomen uhkea Meiju Koskela haaveilee kasvojenkohotuksesta: ”Nämä kaikki toimenpiteet minulle on tehty!”

Kuvausten jälkeen Meijua pelotti lähteä kotiin. 

- Jotenkin minua pelotti ajatus olla yksin sekä se, että joutuisin käsittelemään kaikki tunteet ja asiat yksin. Onaivan hirveää sanoa näin, mutta ajattelin miten helppoa on saada Iiro siihen viereen. Pelkkä Iiron läsnäolokin kuitenkin ärsytti minua joka hetki. Se, miten hän oli toiminut ja käyttäytynyt Temptation Islandilla. Lopulta oli molemmille parempi jättää suhde siihen. 

iiro

Lue lisää: Romanssi?! Temptation Island -Iiron kaunis seuralainen paljastui tyrmääväksi Miss Helsinki -finalistiksi: viettivät iltaa tiiviisti yhdessä – uudet kuvat!

Eron jälkeen Meiju ja Iiro ovat olleet paljon tekemisissä. 

- Iiro halusi prosessoida sitä eroa aika paljon. Hän esimerkiksi mietti syvästi miksi en enää halua olla hänen kanssaan. Joten tällaisia asioita kävimme paljon läpi. Meillä oli myös todella, todella kovia riitoja, mutta nyt olemme sovussa. 

Iiro on bongattu toistamiseen niin Turusta kuin Helsingistä. Rinnalla on ollut hehkeä nainen, joka viikko sitten paljastui Miss Helsinki -finaaliin yltäneeksi Rebecca Reinikkalaksi

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:pasi murto & nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!