Uutiset
Katso kuva!

Ismo Leikolalta yllätysilmoitus: Palaa vaimonsa kanssa Yhdysvalloista Suomeen! "Meininki täällä tuntuu olevan tulenarkaa"

07.07.2020 12:12

Suomalainen stand up -koomikko Ismo Leikola on niittänyt mainetta Atlantin toisella puolella jo muutamia vuosia.

Nyt humoristinen herrasmies on saapumassa takaisin Suomeen, koska koronatilanne on Yhdysvalloissa todella tukala. 

Lue lisää: Ismo Leikolalta valitettava ilmoitus koronakriisin keskeltä - humoristisessa päivityksessä tärkeä viesti: "Tällaista uutista ei kukaan haluaisi lukea New York Timesista"

Vertailee maita

Ismo vertaa Yhdysvaltain retuperäistä tapaa hoitaa koronapandemiasta aiheutuneita tilanteita Suomen erinomaisiin toimiin pitkässä Facebook-kirjoituksessaan. Hän ihailee päivityksessä kotimaansa tapaa hoitaa koronakriisi. 

- Täällä Amerikassa ollaankin sitten koronan suhteen toisessa ääripäässä, Ismo selventää. 

Maailman hauskimmaksi ihmiseksi vuonna 2014 valittu koomikko kokee Yhdysvaltain tilanteen muutenkin arvaamattomaksi. 

- Meininki täällä tuntuu olevan jotenkin tulenarkaa ja epätoivoista tiukkojen taloudellisten, poliittisten ja muiden tilanteiden myötä, Ismo sanoo.

Tilanteilla hän viittaa maan lähiaikojen väkivaltaiseen mellakointiin ja tuleviin presidentinvaaleihin. Lisäksi koronatilanne on eskaloitunut maassa niin pahaksi, että hänellä ei ole töitä maassa mahdollisesti loppuvuonna. Siksi hän on palaamassa Suomeen ainakin väliaikaisesti.

- Mepä siis päätettiin vaimon kanssa, että lähdetään melko pian Suomeen, Ismo ilmoittaa.

Ismo Leikola 2017
Ismo Leikola kesällä 2017 Turussa. 

Koronaturvallisuus

Ismo tiedostaa kyllä, miten heidän on toimittava muiden turvallisuuden säilyttämiseksi Suomen maalla. 

- Tietenkin suorilta käsin karanteeniin tiukasti maskit naamalla.  Käydään vielä koronatestissäkin, kun se on ohi, Ismo tarkentaa.

Maskien pitämisestä koomikko avautuukin oikein toden teolla. 

- Täällä on ollut maskipakko julkisilla paikoilla jo maaliskuusta lähtien ja Suomessa ilmeisesti ei koskaan - tuntuu hassulta. 

Lue lisää: Huikea video: Ismo Leikolan esitys sai yleisön ulvomaan naurusta James Cordenin supersuositussa talk show'ssa - "Tämä on paras sana, minkä olen oppinut täällä!"

Muutosta Ismo odottaa mielellään. 

- Aikamoisen mukavalta, että kohta päästään liikkumaan ihan kauppaan ja lenkille ilman niitä. Mennään varmaan ihan solmuun näin pitkän ajan jälkeen, kun saadaan hengittää vapaasti - ja vielä Suomen puhdasta ilmaa, Ismo kiittelee.

Huumorimiehenä hänen on pakko hieman vitsaillakin asiasta.

- Eikä tarvitse desinfioida ruokapaketteja, eikä muutenkaan säätää koko ajan perustoimintojen kanssa arjessa, Ismo laukoo.

Matkasuunnitelmien teko on aiheuttanut hänelle hieman ylimääräistä huolenaihetta. 

- Matkustaminen vähän hirvittää tässä pandemian keskellä. Suorat LA-Helsinki -lennotkin on nyt koronan takia tauolla, joten tulee pitkä matka. Sattuukohan vielä välilasku Wuhaniin, Ismo pohtii.

Ismo leikola 2020
Tältä Ismo Leikola näytti tuoreessa Facebook-päivityksessään. Kuva: Ismo Leikolan Facebook 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!