fbq
Uutiset
24.04.2020 16:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus
Ismo Leikola
Ismo Leikolalta valitettava ilmoitus koronakriisin keskeltä - humoristisessa päivityksessä tärkeä viesti: "Tällaista uutista ei kukaan haluaisi lukea New York Timesista"
Uutiset
24.04.2020 16:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus

Maailmankuulu suomalainen stand up -koomikko Ismo Leikola, 41, ilmoitti perjantaina Facebook-sivullaan tulevien keikkojensa peruuntumisesta koronaviruspandemian takia. Yhdysvalloissa asusteleva Ismo harmittelee tilannetta.

- Ismo tässä hei. Ilmottelen nyt sen minkä moni varmaan jo arvaakin - Suomeen suunniteltu kesäkiertue valitettavasti peruuntuu. Ikävää kaikin puolin. Oltiin odotettu vaimon kanssa kovasti sinne tuloa, mutta tässä tilanteessa on pysyttävä Amerikassa ja tarkalleen ottaen kotona Los Angelesissa pääasiallisesti neljän seinän sisällä.

Koronapandemia herättää kysymyksiä

Ismo pohdiskelee päivityksessä, miten tapahtumien järjestäminen tulee sujumaan kesällä ja kyseenalaistaa, miltä lähitulevaisuus näyttää reissaamisen kannalta.

- Näyttää siltä, että tapahtumia ei luultavasti saa kesällä edes järjestää - ja vaikka kohta näyttäisi että saisi, se voi muuttua milloin vaan. Lisäksi pitää ottaa huomioon vaikka mitä. Joutuuko Suomeen tultaessa ensin karanteeniin? Saako Amerikasta lähteä ja jos lähtee, saako tulla enää takaisin? Niin ja lentääkö lentokoneet edes vielä? Kaikkiin näihin vaikuttavia päätöksiä voi ilmaantua millä tahansa hetkellä.

Lue myös: Huikea video: Ismo Leikolan esitys sai yleisön ulvomaan naurusta James Cordenin supersuositussa talk show'ssa - "Tämä on paras sana, minkä olen oppinut täällä!"

- Sitten vielä se, että vaikka kaikki nämä tekijät sattuisivat suosimaan, onko keikkojen järjestämisessä vielä sillon edes järkeä? Haluaako tai uskaltaako kukaan edes vielä kesällä edes tulla keikalle? Tai uskallanko minä matkustaa toiselle puolelle palloa lentokoneessa, joka on täynnä köhiviä kavereita?

Koomikko vitsailee myös vastuullisella tavalla siitä, miten tärkeää oikeasti on, ettei keikkoja tai tapahtumia järjestetä tällä hetkellä.

- Sitten vielä se tärkein - haluaako ylipäätään ottaa sitä riskiä. Tällaista uutista ei kukaan haluaisi lukea jostain New York Timesistä: "Kaikki luulivat että koronavirus oli jo saatu taltutettua maailmanlaajuisesti, mutta sitten erään suomalaisen koomikon keikalta, siitä eturivin vasemmasta kulmasta se lähti taas leviämään ja eteni koko pallon halki aina takasin Wuhaniin asti."

- Tuollaista uutista lukiessa eniten harmittaisi tietysti se, ettei jutussa mainittu mitään siitä, oliko se keikka kuitenkin hyvä. Vitsi! Tuo oli vitsi! Se harmittaisi vasta toiseksi eniten, Ismo vitsailee.

Lue myös: Tilinpäätös paljastaa! Koomikko Ismo Leikola törsäsi 172 000 euroa!

"Voimia ja jaksamista kaikille"

Ismon hauskan päivityksen lopussa on kuitenkin tärkeä viesti faneille. 

- On tämä virus kyllä soppien soppa ja ihan hirveää niin monille ihmisille eri puolilla maailmaa, että loppuu sanat. Sen verran kuitenkin tikistän, että toivotan voimia ja jaksamista kaikille, ja toivottavasti kellään ei lopu huumori ihan kokonaan, koska sitä tarvitaan nyt. Pysykää terveinä! Vahvaa immuunijärjestelmää kaikille, toivottaa Ismo.

Fanitusta Instagramissa

Ismo sai äskettäin jälleen lisää kansainvälistä näkyvyyttä, kun Hollywood-näyttelijä Jamie Lee Curtis noin viikko sitten lisäsi Instagram-tililleen videon Ismon stand-up keikasta.  

- Kuka tämä koomikko on? Auttakaa minua, internet, haluaisin kiittää häntä hauskasta videosta!

Lue myös: Oho, miten käheä kämppä, Ismo Leikola! Suomalaiskoomikko asuu Kaliforniassa erittäin tasokkaasti – kuva!

Muut isot tähdet olivat myös nähneet videon. Muun muassa Jake Gyllenhaalin mielestä video oli hauska, sillä hän kommentoi sitä monella nauru-emojilla. Ismo on myös itse huomannut videon, ja tervehti Jamieta kommenteissa.

- Se olen minä. Kiva kun tykkäsit, Ismo kirjoitti.
 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »