fbq
Uutiset
10.10.2019 12:52
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram
Ismo Leikola
Huikea video: Ismo Leikolan esitys sai yleisön ulvomaan naurusta James Cordenin supersuositussa talk show'ssa - "Tämä on paras sana, minkä olen oppinut täällä!"
Uutiset
10.10.2019 12:52
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram

Maailman hauskimmaksi ihmiseksi viisi vuotta sitten valittu suomalaiskoomikko Ismo Leikola vieraili keskiviikkona supersuositussa James Cordenin keskusteluohjelmassa The Late Late Show With James Corden. Ohjelma on yksi USA:n katsotuimmista keskusteluohjelmista, joten Ismon pääsy ohjelmaan on todellinen saavutus.

Ismo kertoi asiasta myös somekanavissaan ja esiintymisensä jälkeen hän julkaisi kuvia vierailustaan.

Lue lisää: Oho, miten käheä kämppä, Ismo Leikola! Suomalaiskoomikko asuu Kaliforniassa erittäin tasokkaasti – kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the air soon! @latelateshow with @j_corden tonight on CBS! Now rest, makeup, more rest, go! #latelateshow

Henkilön ISMO (@ismocomedy) jakama julkaisu

Toisessa kuvassa Ismo poseeraa James Cordenin kanssa. Kuva on otettu heti ismon esityksen jälkeen, kun Corden tuli tervehtimään koomikkovierastaan.

- Kiitos, James Corden. Näytämme kauniilta yhdessä, Ismo kirjoitti kuvatekstiksi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks @j_corden! We look beautiful together. @latelateshow #latelateshow

Henkilön ISMO (@ismocomedy) jakama julkaisu

Esiintymisen aluksi Ismo esitteli itsensä ja kertoi olevansa kotoisin Suomesta, mikä kirvoitti raikuvat aplodit. Tämän jälkeen Ismo alkoi kertoi uudesta suosikkisanastaan englannin kielessä.

- Tämä on paras sana, minkä olen oppinut tähän asti täällä. En tiennyt tästä etukäteen, mutta te varmasti tiedätte, Ismo alusti.

-  Sanan merkitys on, että "olet nyt kaatanut riittävästi kahvia kahvikuppiini". Ja se sanotaan näin: "Hötötötötötötö". 

Yleisö repesi vitsistä valtavaan nauruun ja Ismo jatkoi vitsiä kertomalla, että oppi vasta viime aikoina, miten se kirjoitetaan. Sen jälkeen hän teki siitä WiFi:nsä salasanan.

Lue lisää: Ismo Leikolan esiintyminen Conan O’Brienin ohjelmassa julki: suomalaiskoomikon ”peppuvitsit” saivat hulvattoman vastaanoton - katso video!

"Ei tarkoittaa ei"

Kuten usein aiemminkin, Ismon stand up -esitys kulki James Cordenin talk show'ssa sanojen ja niiden merkitysten ympärillä. Ismo vitsaili muun muassa siitä, kuinka amerikkalaiset huomauttavat kiroilevia ihmisiä huudahtamalla "language" (suom. kieli).

- Okei. Kyllä, kirosanat kuuluvat kieleen. Mutta eikö se ole hieman laajasti sanottu tässä tapauksessa? Se on vähän sama kuin jos huomaisit jonkun kävelevän bussin alle ja huutaisit hänelle "liikenne", Ismo sanoi ja yleisö räjähti esityksen äänekkäimpään nauruun.

Lue lisää: Ismo Leikola Conan O’Brienin talk show'n vieraana syntymäpäivänään: näin upeasti jenkkitähti muisti suomalaiskoomikkoa – katso!

Lopuksi Ismo vitsaili "ei tarkoittaa ei"-kampanjasta.

- Minä en puhu kovin täydellistä englantia, mutta olen huomannut, että jotkut ihmiset puhuvat paljon huonommin kuin minä. Kuulin, että on olemassa jopa valtava kampanja, jonka sanoma on "ei tarkoittaa ei". Se on aika perustason englannin koulutusta. Luulin, että se on yksi yksinkertaisimmista sanoista englannissa.

Katso video Ismon koko esityksestä alta!