Juno ajautui syöksykierteeseen.

Isäksi tulleen kohuräppärin Junon salattu syöksykierre paljastui: Asui kuukausia asuntovaunussa!

11.01.2018 04:58

Seiska kertoi kuukausi sitten, että kohuräppäri Junosta, 31, oli tullut joulukuun alussa tyttövauvan isä. Kyseessä oli jo kolmas kerta, kun haikara kiikutti Junolle paketin.

Lue lisää: Räppäri Junolle yllätysvauva uuden naisen kanssa! Isäksi jo kolmannen kerran

Junon lapsen äiti on reilu parikymppinen pohjoishelsinkiläinen nainen. Junolla on entuudestaan kaksi lasta toisen naisen kanssa.

Lue lisää: Räppäri Juno sai yllätysvauvan räppipiireistä tutun naisen kanssa - taustalla hämmentävä suhdekuvio: ”Eivät tiedä itsekään, ovatko yhdessä vai ei!”

Seiskan tietojen mukaan Junon ja naisen välit ovat lapsen syntymän jälkeen lähentyneet. Juno kiikuttikin tavaransa vuoden alussa naisen asunnolle, joten nyt he muodostavat pienen vauvan kanssa oikean perheen.

Lue myös: Räppäri Juno pahoissa rahaongelmissa: jätti vuokrat maksamatta, ulosotossa tuhansia euroja!

Junon elämä ei ole ollut viime aikoina ruusuilla tanssimista, sillä hän ajautui hiljattain asunnottomaksi. Kohuräppäri ratkaisi ongelman hankkimalla Matkaaja-merkkisen asuntovaunun, johon muutti asumaan kuukausiksi.

Lue myös: Cheyenne Järvinen sopi välit Junon kanssa: Enää en ole valmis salarakkaaksi!

Juno piti asuntovaunuaan ensin parkissa Helsingin Keskuspuistossa. Alkusyksystä hän siirsi sen äitinsä kodin lähelle Ala-Malmille. Nyt rähjäinen asuntovaunu on parkissa kaupungin omistamalla tontilla Malmilla.

Lue lisää Junon salatusta syöksykierteestä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!