fbq
Uutiset
16.11.2020 13:43
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Romutransu Markus Kuotesaho
”Illalla jörnitään hotellilla!” Romutransu Markus Kuotesaho esittelee Heidi-rakkaansa: imuttelua studion sohvalla - kuvat!
Uutiset
16.11.2020 13:43
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Kuten tuorein Seiska uutisoi, transvestiittina romukauppiaana tunnettu Markus Kuotesaho, 60, käynnistelee parhaillaan laulajanuraa. Minihameeseen sonnustautunut Markus on jo hyvän aikaa kähissyt mikrofoniin Helsingin Vallilassa, syvällä teollisuusalueen kellaristudiossa.

Orastava laulajanura olisi tarkoitus polkaista käyntiin kaikille tutuilla iskelmillä. Cover-kappaleiden joukosta löytyy lähes kaikkea Frederikin ja Paula Koivuniemen väliltä.

Lue myös: Romutransun tuplayllätys! Markus Kuotesahosta iskelmätähti – uusi rakas mukana studiossa!

– Mutta eihän mikään Aikuinen nainen sovi minulle mitenkään! Kaikki mitä meikäläisen on käsketty laulaa, menee päin helvettiä – paitsi Kari Tapion Valoon päin. Olisin halunnut hoilata Tapio Rautaharavaa ja Ränk Sinäträä, kiukkuinen Markus kähisee.

– No jospa se Anneli Sarin Muistojeni ryysyt… Eikun ruusut onnistuisi yhtään paremmin.

Lue myös: Iskelmäuraa käynnistelevä Romutransu Markus Kuotesaho kiukkuisena kappalevalinnoista: ”Kaikki mitä meikäläisen on käsketty laulaa, menee päin helvettiä!”

Yllätys oli melkoinen, kun Romu raahasi studiolle uuden rakkaansa. – Hän on Heidi Kotkasta ja ajattelimme illalla jörniä hotellilla!
Yllätys oli melkoinen, kun Romu raahasi studiolle uuden rakkaansa. – Hän on Heidi Kotkasta ja ajattelimme illalla jörniä hotellilla!

Imuttelua sohvalla

Äkäinen tunteiden tulkki leppyy rientäessään hame hulmuten äänityskopista studion sohvalle. Siellä häntä odottaa tuntematon nahkatakkinen nainen, joka katoaa ennätysajassa Markuksen syleilyyn. Imuttelu ja suudelmat eivät jätä tulkinnanvaraa.

– Olen Heidi ja kotoisin Kotkasta. Olen Markuksen fani, ja... Niin.

Lause jää kesken, Heidiä hymyilyttää. Romunkin suupielet kääntyvät ylöspäin kysyttäessä, mahtaako miehellä olla kaikkiin faneihinsa yhtä läheiset välit.

– No ei. Mitä minä nyt tähän sanoisin. Meinasin möläyttää, että kyllähän me jörnäytetään Heidin kanssa illalla hotellilla, mutta enpäs möläytäkään!

Lue myös: Romutransu Markus Kuotesaho laittoi korkin kiinni: Opetti, kun veivät ajokortin!

Perkeleen virsi?

Kuhertelu lakkaa, kun on aika palata laulamaan. Romun on aluksi vaikea tunnistaa aiemmin mainitsemaansa Muistojeni ruusuja, jonka laahaava alku kaikuu kuulokkeista.

– Mikähän perkeleen virsi sieltä tulee? hän karjuu studioteknikolle.

Rytmissä on reilusti hakemista, mutta Markuksen ääni soi yllättävän kauniisti. Siitä kielii studioniilojen hyväksyvät nyökyttelyt. Artisti on itsekin tulokseen tyytyväinen.

LUE LISÄÄ ROMUTRANSUN SEIKKAILUISTA TUOREIMMASTA SEISKASTA!