Romutransun tuplayllätys! Markus Kuotesahosta iskelmätähti – uusi rakas mukana studiossa!

Uutiset | 12.11.2020 08:42

Helsingin Vallilassa, syvällä teollisuusalueen kellaristudiossa mikrofoniin kähisee minihameeseen sonnustautunut Markus Kuotesaho, 60. Laulajan puskutraktoria muistuttava äänenavaus saa betonit varisemaan rakenteista.

– Perrrrkele tätä flunssaa! Jotain tässä pitäisi yrittää määkiä, mutta eipä ole oikeanlaista fiilistä. Ei tästä tule yhtikäs mittään! transvestiittina romukauppiaana tunnettu Markus Kuotesaho manaa.

– Markus, Markus, äläs nyt! Hyvä tästä vielä tulee, hattupäinen herrasmies rauhoittelee.

Lue myös: Tunnistatko tulevaa romutransua?! Kuvat julki Markus Kuotesahon lapsuudesta ja nuoruudesta – ”Ne on kuvia minusta, eli rumia ovat!”

Taatusti erikoismies

Hattupää on ohjelma- ja tapahtumatuotantotalo MagnumLiven keikkamyyjä Esa Nummela, joka on houkutellut Romutransuna tunnetun Markuksen studioon. Lukuisten artistien agentti bongasi omalaatuisen pohjoisen miehen Seiskasta.

– Etsimme jatkuvasti uusia, mielenkiintoisia persoonia. Markus on varmasti sellainen. Hahmo oli jo vanhastaan tuttu lehtenne sivuilta, mutta sitten näin videoklipin, jossa hän hoilasi karaokessa.

– Suomi on täynnä hajuttomia ja mauttomia laulajia. Osaa rakastetaan, osaa vihataan, mutta Markus on taatusti erikoismies!

MagnumLiven musiikkiagentti Esa Nummela on työskennellyt muun muassa Saija Tuupasen, Janne Tulkin ja Marita Taavitsaisen kanssa. – Romussa on potentiaalia!
MagnumLiven musiikkiagentti Esa Nummela on työskennellyt muun muassa Saija Tuupasen, Janne Tulkin ja Marita Taavitsaisen kanssa. – Romussa on potentiaalia!

Lue myös: Romugrilli: ”Lauri Tähkä – yritystä laulaa, mutta on se aika toivotonta” – Romutransu Markus Kuotesaho lyttää suomalaiset supertähdet!

Imuttelua sohvalla

Äkäinen tunteiden tulkki leppyy rientäessään hame hulmuten äänityskopista studion sohvalle. Siellä häntä odottaa tuntematon nahkatakkinen nainen, joka katoaa ennätysajassa Markuksen syleilyyn. Imuttelu ja suudelmat eivät jätä tulkinnanvaraa.

– Olen Heidi ja kotoisin Kotkasta. Olen Markuksen fani..., hän kertoo.

Lause jää kesken, Heidiä hymyilyttää. Mistä on oikein kyse?

Lue lisää Markuksen uudesta rakkaasta ja katso kuva torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Katso Markuksen Romugrilli-sarjan jaksot Seiska.fistä!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!