fbq
Uutiset
24.11.2018 21:11
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Leo Pakarinen haluaa olla räppäävä jalkapalloilija.
Idolsin suurlupaus Leo haluaisi olla kuin jalkapalloilija Nikolai Alho: Hän on niin päällikkö äijä!
Uutiset
24.11.2018 21:11
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Suosio ja Idols-tuomareiden ylistys ovat kaivattua vaihtelua Leo Pakarisen elämään. Vasta 16-vuotias lahjakkuus on saanut kulkea poikkeuksellisen kuoppaisen tien.

– Minut adoptoitiin päälle vuoden ikäisenä Etelä-Afrikasta Johannesburgista, Leo kertoo.

Lapsuus ja nuoruus Espoossa ei ollut kivuton. Vilkas poika alkoi pinnata koulusta, eivätkä arvosanat mairitelleet. Levottomuus vain lisääntyi teinivuosina, jotka olivat villejä.

Lue myös: Seiska paljastaa: Idolsin kulisseissa kuohuu! 16-vuotias suomiräpin suurlupaus kehitteli suoraan tv-lähetykseen historiallisen härskejä riimejä – Nelonen reagoi välittömästi

Sen päälle Leon adoptioäidillä todettiin hirvittävä ALS-sairaus. Se surkastuttaa hiljalleen lihakset, rappeuttaa hermoradat ja johtaa väistämättä kuolemaan.

– Lopulta minut huostaanotettiin 14-vuotiaana kesken koulupäivän. Siitä asti olen asunut perhekodissa Muhoksella.

Lue lisää: 16-vuotiaalla suomiräpin suurlupauksella rankka tausta: Huostaanotettiin kesken koulupäivän!

Oulujoen rannalta Muhokselta on 600 kilometriä kotiin adoptioäidin ja niin ikään Etelä-Afrikasta adoptoidun pikkuveljen luo. Leon rakkaat harrastukset sentään säilyivät pohjoisessa: musiikki ja jalkapallo.

Perhekodissa asuva monilahjakkuus haluaisi jonain päivänä olla kuin HJK:ssa pelaava Nikolai Alho, räppäävä jalkapalloammattilainen.

– Hän on niin päällikkö äijä, että pystyy tekemään kumpaakin!

– Tällä hetkellä istun nöyrästi lukion penkillä. Tulevaisuuden varten pitää aina olla varasuunnitelma, mutta olisihan se hienoa olla joko urheilija tai muusikko.

Lue myös: ”Alatyylisiä termejä, oli pakko reagoida” – näin Nelonen ja tuotantoyhtiö vastaavat Idolsin sensuurikohuun: ”Ei ole tarkoitus jeesustella, mutta…”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!