fbq
Uutiset
10.10.2019 10:15
Teksti: Mika Seppänen |Kuvat: Seiskan toimitus
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala
IS: Maisa Torppa on ei-toivottu henkilö Jari Matti Latvalan Toyota-tallin tiloihin - "He eivät ehkä halua Maisan olevan siellä!"
Uutiset
10.10.2019 10:15
Teksti: Mika Seppänen |Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi  tänään torstaina (10.10.), että kohukaunotar Maisa Torpan ja rallikuski Jari-Matti Latvalan suhteessa on tapahtunut sokkikäänne. 

Pariskunnan lähipiiristä saatujen tietojen mukaan Jari-Matti on vastikään tiedottanut pariskunnan läheisille, että uudeksivuodeksi suunnitellut hääjuhlat on peruttu. Hääjuhlien perumisen taustalla on pitkään jatkunut suhdekriisi, ja sitä on vauhdittanut pari viikkoa sitten Seiskan paljastama salasuhde Maisan ja suomalaisen it-pomon välillä.

Lue lisää: Jari-Matti Latvala perui hääjuhlat – Maisa Torpan suhdesopassa sokkikäänne!

Porttikielto?

Ilta-Sanomat uutisoi torstaina myös mielenkiintoisen tiedon Maisan väleistä Jari-Matin edustamaan Toyota-talliin, jonka tallipäällikkönä toimii Tommi Mäkinen. IS:n tietojen mukaan Maisa olisi ei-toivottu henkilö Toyota-tallin tiloihin MM-rallien huoltoalueella ja rallipiireissä kiertävien huhujen mukaan Maisa olisi saanut jopa porttikiellon.

– En tiedä, onko tullut mitään varsinaista porttikieltoa, mutta he eivät ehkä halua hänen olevan siellä. Hän ei ole ollut ralleissa pitkään aikaan, Latvalan manageri Timo Jouhki kertoi IS:lle.

Lue myös: Maisa Torpan salarakkaan ex-puoliso kävi suhdesotkua läpi kohukaunottaren kanssa: ”Laitoin Maisalle viestin ja ihmettelin hänen toimintaansa!”

Tommi Mäkinen ei halunnut vahvistaa asiaa IS:lle. Mäkinen kuitenkin harmitteli IS:lle Latvalan tilannetta parisuhdemyrskyn keskellä.

– Jos olisin Jari-Matin housuissa tuollaisessa tilanteessa, kun ajatellaan sitä kaikkea muuta juttua mitä on ollut julkisuudessa, niin varmasti en itsekään olisi pystynyt kunnolla keskittymään ajamiseen, Mäkinen sanoi Ilta-Sanomille.

Maisa Torppa ja it-pomo ovat sitkeästi kiistäneet salasuhteensa, mutta silmukka kaksikon ympärillä on kiristynyt viime aikoina. Viikko sitten it-pomon ex-puoliso vahvisti Seiskalle, että Maisan ja it-pomon salasuhde rikkoi hänen perheensä toukokuussa.

Lue lisää: Raju tilitys suhdekohusta! Maisa Torpan it-rakkaan ex-puoliso: ”Onhan se surullista, että on ihana perhe ja sitten tulee joku, joka rikkoo sen!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »