Uutiset

Mäkilegenda Matti Nykänen katsoi Jari Sillanpään kohuhaastattelun: Teki pahaa! Tuli mieleen oma pohjakosketus - annan yhden neuvon!

31.03.2018 18:00

Legendaarinen mäkihyppääjä Matti Nykänen on nähnyt Jari Sillanpään kohutun haastattelun Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Suora lähetys nähtiin Maikkarilla torstaina (29.3.).

TAUSTAA:

Jari Sillanpää puikkelehti kohuhaastattelusta pakoon sivuoven kautta: hyppäsi Siim-rakkaan kanssa öky-Mersuun – kuski ajoi päin punaisia!

Jari Sillanpää avautui EVS-lähetyksessä ensimmäisestä huumekärystään – ajoi autoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena: En tiennyt, että on nollatoleranssi!

Jari Sillanpää huumekohustaan EVS-lähetyksessä: "Ehkä käytän kamaa vuoden päästä, ehkä en!"

Jari Sillanpään kommentti Tuomas Enbusken lapsista järkytti tv-katsojia: "Oli jo narkomaanin käsikirjasta!"
 

- Kyllä teki pahaa katsoa. Tuli mieleen oma pohjakosketus. Sellaista en toivo kenellekään. Toivottavasti Jari saa itsensä kuntoon. Siinä hän oli kyllä oikeassa, että vain hän voi itse vaikuttaa tilanteeseen. Itsestä se kaikki lähtee, Matti toteaa.

Matti on keitetty monessa liemessä, mutta hänen elämänsä on nyt seesteisempää kuin vuosikausiin.

- Minä, jos kuka todella tiedän, miltä tuntuu, kun elämä on aivan päin persettä. Elämässä on tullut takapakkia, joskus etupakkiakin. Kyllä meikäläinen on hävennyt niin saatanasti joitakin tekoja, mutta ei se auta kuin kantaa vastuunsa, Matti sanoo.

Jari Sillanpää ja Siim-rakas

Jari ja Siim-rakas poseerasivat yhdessä hotelli Clarionin avajaisissa Helsingissä vuonna 2016.

Kokemuksen syvällä rintaäänellä hän antaakin yhden neuvon Jarille, joka vieritti viimeisimmästä huumepidätyksestään vastuuta myös virolaiselle miesystävälleen Siim Bahmatsovalle. Jari kertoi Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä, että Siim pakkasi matkalaukun, josta tullivirkailijat löysivät metamfetamiinia.

- Ehkä omien kokemusteni vuoksi uskallan yhden neuvon antaa: älä koskaan syytä omista teoistasi ketään muuta. Se on mafian laki, Matti täräyttää.

Hän antaa myös neuvon sekä Jarin faneille että hänen levy-yhtiölleen.

- Pysykää Jarin rinnalla. Oma onneni oli se, että kansa ei koskaan hylännyt minua. Hiihtoliitto puolestaan jätti minut täysin oman onneni nojaan, Matti sanoo.

Teksti:Heli Karonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!