IL: Teuvo Hakkarainen löysi uuden rakkaan - Lariza on 33 vuotta nuorempi latinokaunotar

Uutiset | 22.01.2021 10:52

Iltalehden mukaan europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen, 60, on löytänyt rinnallensa uuden rakkaan, hondurasilaisen Larizan, 27.

Teuvo tapasi Larizan Hondurasissa, missä hän on viettänyt aikaa marraskuusta asti pitkäksi venyneen työmatkan takia. 

- Ajattelin, että se on ihan sama, jos olen täällä, kun parlamentti on Brysselissä kiinni ja pystyn tekemään etänä. On sama olla täällä kuin Suomessa, Teuvo Hakkarainen totesi Iltalehdelle.

Lariza on ammatiltaan hammaslääkäri ja eläinlääkäri. Pari on tapaillut noin kolmen kuukauden ajan, ja he tutustuivat yhteisen tuttavan kautta. Nimittäin Teuvon ystävä, Manuel, tutustutti heidät toisiinsa. 

- Manuel on Larizan setä, hänen kauttaan tapasimme. Olemme tutustuneet, ja hän vaikuttaa pitävän minusta kovasti. Katsotaan, miten tässä käy, Teuvo kertoi lehdelle.

Teuvo kertoi haluavansa edetä hitaasti suhteessaan. Hänen mukaan Lariza on tavallinen ja rehellinen ihmisenä. Teuvo paljastaa pitävänsä eniten naisen kauniista sydämestä ja kauniista kasvoista. Teuvo myös paljasti, että Larizalla on 8-vuotias tytär.

 

Ex-kihlattu Stephanie

Teuvo yllätti kansan viime helmikuussa kertomalla kihlautuneensa hondurasilaisen Stephanie Orantesin, 28, kanssa. Pariskunta kertoi tuolloin, ettei kymmenien vuosien ikäero haittaa heitä. Sen sijaan koronavirus ja sen mukana tulleet matkustusrajoitukset laittoivat Teuvon ja Stephanien rakkauden koetukselle.

Lue lisää: Kihlaus ohi - hondurasilaiskaunotar Stephanie jätti viinalle person Teuvo Hakkaraisen!

Seiska paljasti parin eron elokuussa. 

Lue lisää: Ex-kihlattu Stephanie Teuvo Hakkaraisesta: "Minua nolottaa, että ryhdyin suhteeseen hänen kanssaan!"

- En tiennyt, että Teuvo on sellainen mies, joka käyttää paljon alkoholia ja juhlii. Hän on poliitikko, mutta käyttäytyy aivan päinvastaisesti kuin poliitikon pitäisi. Välillämme ei ole enää mitään kemiaa. Teuvo ei ole se henkilö, jota rakastan, Stephanie tilitti Seiskalle.

Teuvo otti yhteyttä Seiskan toimittajaan jutun tultua ilmi. Hän totesi syyskuussa, että kihlaus Stephanien kanssa oli yhä voimassa.  

- Kihlaus purkautuu vasta sitten, kun Stephanie palauttaa minulle kihlasormuksen. Se maksoi muistaakseni kolme tonnia. Jos Stephanie ei palauta sormusta, niin menen hakemaan sen Hondurasista!

Lue myös: Nuoresta kihlatustaan eronnut Teuvo Hakkarainen tunnekuohun vallassa: vaatii Stephanielta sormusta takaisin – ”Maksoi kolme tonnia!”

Pian tuon jälkeen Teuvo perui sanansa.

- En minä sitä sormusta Hondurasista lähde hakemaan. Sanoin aiemmin niin, koska olin sydänsurujen vuoksi tunnekuohun vallassa. Jos Stepahnie sormuksen minulle palauttaa, niin kyllä minä sen vastaan otan. Sitten kiitän ja kumarran hienosta kihlauksesta.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!