fbqEx-kihlattu Stephanie Teuvo Hakkaraisesta: "Minua nolottaa, että ryhdyin suhteeseen hänen kanssaan!" | Seiska
Uutiset
30.08.2020 09:01
Teksti: Panu Hörkkö & Seiskan työryhmä|Kuvat: Seiskan toimitus
Stephanie Orantes
Ex-kihlattu Stephanie Teuvo Hakkaraisesta: "Minua nolottaa, että ryhdyin suhteeseen hänen kanssaan!"
Uutiset
30.08.2020 09:01
Teksti: Panu Hörkkö & Seiskan työryhmä|Kuvat: Seiskan toimitus

Perussuomalainen kohumeppi Teuvo Hakkarainen, 60, yllätti kansan kertomalla helmikuun lopulla kihlautuneensa hondurasilaisen Stephanie Orantesin, 28, kanssa. Pariskunta kertoi tuolloin, ettei kymmenien vuosien ikäero heitä haittaa. Sen sijaan koronavirus ja sen mukanaan tuomat matkustusrajoitukset laittoivat Teuvon ja Stephanien rakkauden koetukselle. Suhde toimi maaliskuusta lähtien etänä, eivätkä Teuvo ja Stephanie tavanneet toisiaan kuukausiin. 

Teuvo kertoi Seiskalle kolme viikkoa sitten ottaneensa etäsuhteen raskaasti. Hän myönsi turruttaneensa ikäväänsä alkoholilla ja että viinan juonti on lähtenyt lapasesta. Hän kuitenkin vakuutti suhteen Stephanieen olevan kunnossa. 

Ero jo toukokuussa

Teuvon puheet vaikuttivat sen verran sekavilta, että Seiska päätti ottaa yhteyden suoraan Stephanieen. Puhelimitse Hondurasista tavoitettu temperamenttinen kaunotar lataa toimittajalle synkän tilannekatsauksen parin suhteen tilasta. 

– Erosimme jo toukokuussa. Meillä oli liian isoja eroavaisuuksia. En tarkoita vain ikäeroamme, vaan myös ajattelumaailmamme ovat erilaiset. Näemme maailman hyvin eri tavoin. Minusta tuntui, ettei Teuvo edes ymmärrä minua ja puhettani, eikä hän siksi olisi tullut koskaan tuntemaan minua hyvin, ex-kihlattu vuodattaa espanjaksi. 

Lue myös: Kihlaus ohi! Latinokaunotar Stephanie jätti Teuvon: "Välillämme ei ole enää mitään kemiaa!"

Lue myös: Teuvo Hakkarainen kommentoi mennyttä suhdettaan latinokaunotar Stephanieen: Kihlat meni, känni tuli!

Stephanie Orantes

Stephanie on poseerannut myös mallikuvissa. 

”En rakasta Teuvoa”

Mitä mieltä olet Teuvon juhlimisesta ja alkoholin käytöstä?

– En tiennyt, että hän on sellainen mies, joka käyttää paljon alkoholia ja juhlii. Hän on poliitikko, mutta käyttäytyy aivan päinvastaisesti kuin poliitikon pitäisi käyttäytyä.

– Ajattelin aluksi, että Teuvo on mielenkiintoinen mies, jolla on oma bisnes. Hän osoittautui aivan erilaiseksi ihmiseksi, eikä minulla ole mitään yhteistä hänen kanssaan. Välillämme ei ole enää mitään kemiaa. Teuvo ei ole se henkilö, jota rakastan.

Stephanie toteaa vielä haastattelun lopuksi häpeävänsä, että ryhtyi suhteeseen Teuvon kanssa. 

 – En halua, että minusta ja Teuvosta julkaistaan enää kuvia yhdessä. Oikeastaan minua nolottaa, että ryhdyin suhteeseen hänen kanssaan.

– Olkaa hyvä ja tehkää suomalaisille selväksi, että minulla ei ole enää mitään suhdetta Teuvoon, Stephanie päättää puhelun.

Stephanie Orantes
Stephanie on kertonut Seiskalle aiemmin olevansa 28-vuotias, vaikka häntä on epäilty nuoremmaksi. Tällä kertaa hän ei halunnut kommentoida ikäänsä reportterille lainkaan. 
Teuvo Stepanie

Teuvo ensin selvitti toimittajalle suhteen olevan voimissaan ja seuraavassa lauseessa sanoi sen päättyneen, koska ei ole lähettänyt rahaa Hondurasiin. Kuva on otettu jossain päin Keski-Amerikkaa viime vuonna. 

Jopa kymppitonnin avustukset

Seiska sai Teuvon ennen erouutista kiinni, ja tiedusteli (ex) parin tilanteesta.

Paljonko olet lähettänyt rahaa Stephanielle kuukausien aikana?

- En ole viime aikoina lähettänyt, siksi ero tulikin.

Onko yli kymppitonni mennyt?

- No varmaan.

Onko korkki pysynyt kiinni?

- Ei ole pysynyt!

Kuulimme, että sinulla olisi ralli päällä?

- Mitä ne teille ilmoittaa... Mitä helvettiä se kenellekään kuuluu, mitä minä teen?!

Koska laitat korkin kiinni?

- En minä väännä korkkia kiinni, koska täytyyhän minun rentoutuakin, mutta työni minä hoidan!