Jari Sillanpään seksihierojan tausta paljastui.

Huumetuomio ja syyte raiskauksesta! Jari Sillanpään kuolleen seksihierojan järkyttävä tausta paljastui!

06.03.2020 06:03

Viihdetaiteilija Jari Sillanpäälle, 54, luettiin viime viikolla Helsingin käräjäoikeudessa syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Syyttäjä vaatii 8–9 kuukauden ehdollista vankeustuomiota. Sillanpää kiistää syytteet.

Lue myös: Kuvat! Jari Sillanpää median ristitulessa oikeustalolla: Minua ei ole kiristetty!

Oikeudessa paljastui, että Sillanpää kutsui kotiinsa hierojan elokuussa 2017. Hierojan mukana asuntoon tuli 12-vuotias lapsi. Sillanpää ja hieroja menivät harrastamaan seksiä laulajan toimistoon, mutta jossain vaiheessa lapsi tuli paikalle ja otti tilanteesta kuvan.

Tapahtuman selvittämistä on hankaloittanut, että seksihieroja on kuollut. Hän tukehtui Virossa vuonna 2018.

Lue lisää: Jari Sillanpään kohutulla seksihierojalla karu kohtalo: tukehtui hodariin!

Seiska selvitteli Sillanpään hierojan menneisyyttä, joka paljastui hyvin monenkirjavaksi.

– Värikäs persoona on hyvin lievä ilmaisu hänestä, eräs toinen hierojan tuntenut henkilö kertoo Seiskalle.

Hierojalla oli pitkä rikosrekisteri. Sillanpään asianajaja Riitta Leppiniemi kertoi käräjäoikeudessa medialle hierojan taustasta.

– Myöhemmin selvisi, että poliisi epäilee hierojaa lapsiin kohdistuneista lainvastaisista teoista, mutta menehtymisen vuoksi niitä asioita ei pystytä enää käsittelemään.

Lue myös: Jari Sillanpää tulistui oikeudessa medialle – tyrmää täysin väitteet huumeidenkäytöstä: ”Tehkää pliis joku korjaus!"

Hieroja tuomitiin reilu kymmenen vuotta sitten massiivisessa huumejutussa yli neljän vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Hänen nimensä ja ammattinsa nousivat näkyvästi julkisuuteen, sillä hän oli poikkeuksellisessa asemassa rikoksia tehtaillessaan.

Paria kuukautta ennen Sillanpään tapaamista hieroja vastasi oikeudessa raiskaussyytteeseen. Vastaanottokeskuksessa asunut hierojan vakituinen seksikumppani oli loukkaantunut, kun hieroja oli käsitellyt häntä valtavalla dildolla.

Lääkäri ei kuitenkaan löytänyt varmoja todisteita väkivallasta. Raiskaussyyte hylättiin, sillä oikeus katsoi miesten toimineen dildon kanssa kuten usein aiemminkin.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!