fbqJari Sillanpään konsertti Sastamalassa aiheutti katsojalle karvaan pettymyksen: myöhästyi, unohteli sanoja ja lauloi sepalus auki?! | Seiska
Jari Sillanpää esiintyi Sastamalassa.

Jari Sillanpään konsertti Sastamalassa aiheutti katsojalle karvaan pettymyksen: myöhästyi, unohteli sanoja ja lauloi sepalus auki?!

Uutiset | 02.09.2017 08:41

Sastamalan liikuntahallissa oli viime viikon torstaina (24.8.) odottava tunnelma. Ilma väreili jännitystä, sillä pian lauteille nousisi yksi Suomen kaikkien aikojen rakastetuimmista ja menestyneimmistä laulajista.

Jo pienen ikuisuuden kotimaisilla hittilistoilla keikkunut Jari Sillanpää, 52, on edelleen showmiehen maineessa. Vuodet ovat kohdelleet Jaria hyvin, sillä hänen säteilevä lavakarismansa saa yleisön polvet veteläksi Hangosta Utsjoelle.

Sastamalan keikka oli kuitenkin sikäli erikoinen, ettei Jari kuulemma sillä kertaa esiintynyt aivan edukseen. Seiskan silminnäkijä kertoo epätietoisuuden ja jonkinlaisen hämmennyksen levinneen yleisön joukossa jo ennen kuin itse artisti edes ilmestyi lavalle.

– Siltsua saatiin odotella todella pitkään. Lopulta hän saapui esiintymään tunnin myöhässä, lukijamme väittää.

LUE LISÄÄ: Jari Sillanpään raisu keikka-asu raivostutti yleisön Karjurockissa!

Eikä odotusta kuulemma täysin palkittu. Sillä kun Jari lopulta saapui laulamaan, homma ei paikalla olleen lukijan mukaan mennyt täysin putkeen.

– En tiedä, oliko Jari kamalassa kankkusessa vai mistä oikein oli kyse, mutta hän unohteli jatkuvasti laulujen sanoja.

– Kaiken kukkuraksi Jari veti keikan liian pieni paita päällään. Näytti myös siltä, että miehen housujen sepalus olisi ollut auki, Seiskalle kauhistellaan.

Lukijamme lähetti myös kuvan kyseisestä keikasta, mutta sen perusteella on vaikea mennä arvioimaan miehen keikkakuntoa saati sitten mahdollisesti avonaista sepalusta:

Jari Sillanpää esiintyi Sastamalassa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, lukijan kuva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!