Hyppää pääsisältöön
Jari SIllanpää ja Siim palasivat yhteen.

Jari Sillanpää ja Siim palasivat yhteen – rakkaus roihuaa taas!

Laulajasuosikki Jari Sillanpään, 51, suhde virolaisen Siim Bahmatsovin kanssa ajautui keväällä telakalle.

Sokkiero! Jari Sillanpää jätti nuoren Siim-rakkaansa

Yllättävän välirikon jälkeen kaksikko vaikuttaa haudanneen sotakirveensä, mistä saatiin tuorein näyte viime torstaina Tampereella poptähti Robbie Williamsin konsertissa.

Jari ja Siim saapuivat Ratinan stadionille kahden naisystävänsä kanssa juuri ennen Robbien show'n alkua.

Siim seurasi kuuliaisesti Jarin kannoilla, kun tämä puikkelehti turvatarkastukseen.

Robbie-fani

Jari tunnetaan innokkaana Robbien ihailijana. Hän oli pari vuotta sitten todistamassa brittilaulajan keikkaa Tallinnassa, ja kun Robbien tulo Tampereelle varmistui, oli Jari järjestänyt itselleen kiireisestä keikkakalenteristaan vapaan illan viime torstaille.

Sokkiero masensi Jari Sillanpään: syö ja juo suruunsa – tuore kuva!

Fanituksesta huolimatta Jari ja Siim eivät rynnineet seuraamaan keikkaa kenttätasolle, vaan Jari johdatti seurueensa pääkatsomon ylimmälle riville. Ratkaisuun oli syynsä: piippuhyllypaikoilla Jari ja Siim saivat nauttia keikasta ilman mahdollisia uteliaiden katseita.

Keikan aikana Jarin ja Siimin tunnelma oli silminnähden korkealla, eikä keväisestä välien viilentymisestä näkynyt merkkiäkään. Iskelmäveijari intoutui välillä naurattamaan kolmekymppistä rakastaan matkimalla katsomossa Robbien lavaeleitä.

Uuh, Jari Sillanpää etsii deittiseuraa tiukoissa simmareissa!

Jari oli sonnustautunut huppariin ja punaiseen lippalakkiin, eikä moni samassa katsomossa istunut tainnut edes tunnistaa häntä kaikkien aikojen tangokuninkaaksi.

Poistuivat ennen encorea

Jari ja Siim jatkoivat matalalla profiililla myös poistuessaan. He lähtivät vaivihkaa jo ennen encorea, millä he välttivät ruuhkan. Samalla heiltä jäi näkemättä konsertin päätteenä ollut komea ilotulitus.

Jari nähdään tulevana syksynä televisiossa, kun hän tähdittää Vain elämää -ohjelman All Stars -kautta. Siltsun lisäksi mukana ovat Cheek, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Toni Wirtanen, Juha Tapio ja Sanni.


Teksti:
Juhamatti Nieminen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!