Lukas Hradecky kertoo nuoruusvuosistaan.

Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky nuoruusvuosistaan Turussa: Pihapelejä ja tyttöjahtia!

Uutiset | 21.11.2019 12:04

Suomen jalkapallomaajoukkue saavutti EM-lopputurnauspaikan koko joukkueen voimin. Vaikka Huuhkajat teki huikeaa jalkapallohistoriaa yhdessä, ei muutamaa yksilöä voi olla nostamatta kisahuumassa esiin.

Jos kymmenen karsintamaalia paukuttanut Teemu Pukki oli Huuhkajat-hyökkäyksen terävin keihäänkärki, maalivahti Lukas Hradecky seisoi puolustuksen viimeisenä lukkona.

– Jos saavutamme kisapaikan, niin aion varmasti antaa oman osuuteni sille hulluudelle! EM-bileisiin viitannut Luke, 29, huudahti Seiskalle ennen ratkaisevaa Liechtenstein-ottelua.

Lue myös: Ihanaa, Suomi! Mutta kelpaako Huuhkajille juhlajuomaksi kotimainen kalja? Supertähdeltä rehellinen arvio: ”Suomalaisilla oluilla ei ole hirveästi tarjottavaa”

Sankarivahti Lukas Hradecky (kesk.) iloitsi myös perhepiirissä. Vasemmalta äiti Brigita Hradecka, veli Tomas Hradecky, Johanna Laakso ja isä Vladimir Hradecky.
Sankarivahti Lukas Hradecky (kesk.) iloitsi myös perhepiirissä. Vasemmalta äiti Brigita Hradecka, veli Tomas Hradecky, Johanna Laakso ja isä Vladimir Hradecky.

Pihapelejä ja tyttöjahtia

Lukas näki päivänvalon syksyllä 1989 Bratislavassa, silloisessa Tšekkoslovakiassa. Puolitoista vuotta myöhemmin Hradeckyt muuttivat Suomeen.

– Mekaanikkona työskennellyt isäni sai puoliammattilaisdiilin lentopalloilijana. Niinpä jäimme Turkuun asumaan, Lukas muistelee ja kehuu entisen pääkaupungin olleen mukava paikka viettää nuoruusvuosia.

– Touhuilimme sitä sun tätä. Pelasimme pihapelejä, leikimme poliisia ja rosvoa sekä jahtasimme naapuruston tyttöjä. Kuten näkyy, ne vuodet tuovat edelleenkin hymyn huulille!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!