Tim Sparv hehkuttaa Jitka-rakastaan.

Huuhkajakapteeni Tim Sparv hehkuttaa tyrmäävän upeaa tšekkirakas-Jitkaa: ”Kunnianhimoinen nainen, jolla on välillä koviakin mielipiteitä!”

Uutiset | 15.12.2019 16:01

Jo etukäteen oli tiedossa, että Jitka Nováčková olisi yksi itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton eniten katseita kääntävistä kaunottarista. Näin todellakin oli asian laita: vuoden 2011 Miss Tshekki suorastaan dominoi Linnan parketeilla henkeäsalpaavalla iltapuvullaan ja sen mielettömällä laahuksellaan.

Myös Jitkan miesystävä, Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv katseli rakastaan leveästi hymyillen. Huuhkajakippari tunnustikin Seiskalle suoraan, että Jitka on hänen unelmiensa nainen.

– Ilman muuta hän on sitä. Täällä Linnassakin kun katsoo, niin näyttäähän hän todella hyvältä. Hänen pukunsa on aivan loistava ja värikäs. Jitka on saanut valtavasti positiivista palautetta, ja ansainnut sen kaiken.

Lue myös: Huuhkajien Tim Sparv ja mallirakas Jitka Seiskalle: Näin rakkaus roihahti!

Tyrmäävä Jitka on Miss Tšekki vuosimallia 2011. Miss Universum -kisoissakin nähty vaaleaverikkö tekee edelleen satunnaisesti mallintöitä.
Tyrmäävä Jitka on Miss Tšekki vuosimallia 2011. Miss Universum -kisoissakin nähty vaaleaverikkö tekee edelleen satunnaisesti mallintöitä.

"Todella hieno persoona"

Samaan hengenvetoon Tim myös totesi, että vaikka sokea Reettakin näkee Jitkan tyrmäävyyden, hänelle itselleen merkitsee kuitenkin eniten se, mitä löytyy naisen korvien välistä.

– Hän on todella hieno persoona, utelias, kansainvälinen ja kunnianhimoinen nainen, jolla on välillä koviakin mielipiteitä. Mutta se on vain rikkaus. Meillä on kotona Jitkan kanssa hyviä ja mielenkiintoisia keskusteluja, 32-vuotias Tim paljasti.

Lue myös: Etäsuhde ohi! Huuhkajakapteeni Tim Sparv ja tyrmäävä tshekkimissi Jitka paljastavat Seiskalle: Muutamme vihdoin yhteen!

Etäsuhteessa kärvistelleillä rakastavaisilla on suunnitelmissa asettua joulun jälkeen yhdessä Tanskaan. Muitakin suunnitelmia on alustavasti viritelty.

– On, mutta mennään nyt askel kerrallaan. Lapsia tulee varmasti jossain vaiheessa, jos niin vain on tarkoitettu, Tim paaluttaa. 

Seiska Linnassa.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto ja MISS UNIVERSE ORGANIZATION
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!