Katso kuva!
Jitka ja Tim

Huuhkaajat-tähti Tim Sparv ja mallikaunotar Jitka Novackova saivat tyttövauvan: "Isä teeskentelee tietävänsä, mitä hän tekee"

Uutiset | 12.01.2021 16:33

Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv, 33, ja tšekkimalli Jitka Novackova, 28, ovat saaneet perheenlisäystä. Tim paljasti ilouutisen Instagram-tilillään.

Lue myös: Vauva tulossa: Huuhkajat-tähti Tim Sparv ja Jitka Novackova odottavat esikoistaan

Timin mukaan heidän tyttärensä syntyi kolme viikkoa etuajassa. Hän oli matkalla kotiin vieraspelistä, kun Jitka soitti ja ilmoitti vauvan olevan tulossa maailmaan.

- 11.1.2021 kello 04:25 meidän pieni tyttömme päätti, että on aika saapua maailmaan. Kolme viikkoa etukäteen. Se oli keskellä yötä, ja olin matkustamassa kotiin vieraspelistä, kun Jitka soitti. "Luulen, että on sen aika", hän sanoi. "Luuletko?!", minä kysyin. Lyhyen epätietoisuuden jälkeen selvisi, että nyt on tosi kyseessä. Jitka soitti minulle kello 02, meidän joukkueemme bussi saapui Larisaan kello 03, ja tyttäremme syntyi kello 04:25. Uskomatonta. Äiti ja lapsi ovat kunnossa. Isä teeskentelee tietävänsä, mitä hän tekee, Tim kirjoitti julkaisuun vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Suomalaisetko muka jöröjä? Huuhkajakapteeni Tim Sparvin tšekkipuoliso Jitka hehkuttaa rakkaansa kotimaata: ”Olette niin ihania ja hymyileviä!” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Sparv (@timsparv)

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!