Tim Sparvin Jitka-rakas kehuu suomalaisia.

Suomalaisetko muka jöröjä? Huuhkajakapteeni Tim Sparvin tšekkipuoliso Jitka hehkuttaa rakkaansa kotimaata: ”Olette niin ihania ja hymyileviä!”

Uutiset | 17.12.2019 06:39

Huuhkajien kapteeni Tim Sparvin Iloinen ja nauravainen tyttöystävävä Jitka Novácková nautti täysin rinnoin Linnan tunnelmasta ja uusista tuttavuuksista. Myös Seiskan reportteri sai kaunottaren myhäilemään.

– Tiedätkö mitä? Te kaikki suomalaiset olette niin ihania ja hymyileviä! Maailmalla sitä aina kuulee, etteivät suomalaiset ole muka puheliaita. Mutta aina kun olen täällä, te puhua pölpötätte ja olette muutenkin niin kivoja, tšekkikaunotar kehui.

Lue myös: Linnan historian seksikkäin vieras? Huuhkajat-kapteenin mallityttöystävä Jitka tyrmää kauneudellaan – iltapuvussa hurjan kokoinen laahus!

Luetellessaan parhaita puolia Timissä Linnan juhliin varattu aika oli loppua kesken.

– Niitä on niin monia. Ensinnäkin hän on äärimmäisen hauska, kunnianhimoinen, hyväsydäminen ja haluaa saada kaikki onnelliseksi. Hän myös satsaa työhönsä 150 prosenttia. Tim on niin kokonaisvaltainen paketti!

Lue myös: Jalkapallotähti Tim Sparv hehkuttaa tyrmäävän upeaa tšekkirakas Jitkaa: ”Kunnianhimoinen nainen, jolla on välillä koviakin mielipiteitä!”

Seiskan toimittaja myös tiedusteli, aikoiko pariskunta bailata pitkään.

– Se riippuu poikaystävästäni! Hänellä on aikainen lento, minulla ei. Voin bailata koko yön – mutten tietenkään ilman häntä, iloinen Jitka ennätti lisäämään.

– Meille o harvinaista herkkua saada olla samassa maassa. Maistoin myös Linnan boolia, maku oli erinomainen! Kyllä kannatti tulle Suomeen, Tim naurahti.

Lue myös: Huuhkajien Tim Sparv ja mallirakas Jitka Seiskalle: Näin rakkaus roihahti!

Seiska Linnassa.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!