Kari Aihinen keskittyy poikiinsa.

Hurmurikokki sinkkumarkkinoilla! Eronnut Kari Aihinen toppuuttelee innokkaita naisia: ”Haluan keskittyä itseeni ja poikiin!”

15.11.2019 20:01

Televisiosta tuttu ravintoloitsija Kari "Kape" Aihinen, 47, jätti avioerohakemuksen Henriikka-vaimonsa kanssa heinäkuussa. Ex-pariskunta itse on pitänyt asiasta julkisuudessa matalaa profiilia, mutta keskustelupalstoilla riemuitaan hurmurikokin palattua sinkkutorille.

Lue myös: Eronnut kokki Kari Aihinen juhli ilman vaimoa ja sormusta festareilla – naisia pörräsi ympärillä vip-tiloissa!

Kape kuitenkin toppuuttelee ja sanoo suoraan, ettei etsi uutta.

– Totuus on, että haluan keskittyä itseeni ja poikiini. Haluan käydä eron läpi tyylikkäästi enkä puida sitä julkisuudessa. Niitä tapauksia on nähty tarpeeksi. Haluan vaalia perhettäni ja edetä päivä kerrallaan.

Kapen katse on töiden tekemisessä. – Muun ajan olen poikieni kanssa.
Kapen katse on töiden tekemisessä. – Muun ajan olen poikieni kanssa.

 

Lue myös: Unelmaliitto päättyi eroon! Näin julkkiskokki Kari Aihisen ja Henriikka-vaimon rakkaustarina sai alkunsa – ”Söin kuormasta!”

Kapella ja Henriikalla on kaksi poikaa, joille Kari haluaa olla mahdollisimman hyvä isä.

– He ovat kovia urheilemaan, ja saan olla treenikyytinä monta kertaa viikossa. On supertärkeää, että he pääsevät harrastamaan ja minä voin olla kannustamassa paikan päällä. Se on parasta terapiaa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!