Kari Aihinen juhli ruisrockissa.

Eronnut kokki Kari Aihinen juhli ilman vaimoa ja sormusta festareilla – naisia pörräsi ympärillä vip-tiloissa!

Uutiset | 19.07.2019 07:51

Julkkisravintoloitsijan Kari Aihisen, 47, ja hänen vaimonsa Henriikan, 40, suhde on ajautunut pahoihin vaikeuksiin. Pariskunta on jättänyt avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen 28. kesäkuuta.

Lue myös: Sokkiero! Julkkiskokki Kari Aihinen ja Henriikka-vaimo jättivät avioerohakemuksen!

Toissa viikonloppuna Kari juhli ilman sormusta ja vaimoaan Ruisrockissa. Henriikan puuttuminen herätti huomiota, sillä Kari on kertonut Seiskalle, että Ruisrock kuuluu pariskunnan kesäperinteisiin.

– Käymme joka vuosi Ruisrockissa ja appivanhempieni luona Espanjassa, Kari kertoi kesällä 2016.

Aihiset poseerasivat Seiskalle Ruisrockissa vuonna 2016 ja kertoivat festivaalin olevan yhteinen perinne. Tänä kesänä julkkiskokki kuitenkin biletti festareilla ilman vaimoaan.
Aihiset poseerasivat Seiskalle Ruisrockissa vuonna 2016 ja kertoivat festivaalin olevan yhteinen perinne. Tänä kesänä julkkiskokki kuitenkin biletti festareilla ilman vaimoaan.

 

Lue myös: Kaviaaria ja votkaa pöytään! Julkkiskokit Hans Välimäki ja Kari Aihinen kilpailivat huomiosta – kuva!

Tänä kesänä yksin juhlinut huippukokki keräsi ympärilleen runsaasti naisväkeä Rantalavan vip-tiloissa.

– Kari viihtyi samassa seurueessa Hans Välimäen ja tämän Maria-vaimon kanssa. Hän vaihtoi kuulumiset myös Jere Karalahden kanssa, festareilta kerrotaan.

Kari ja Jere ystävystyivät Atlantin yli -ohjelman kautta. Lähipiirin mukaan Kari lähti miettimään suhteensa tulevaisuutta juuri Atlantin yli -ohjelman kuvauksiin viime marraskuussa. Seiska tiedusteli matkan aikana parin suhteen tilaa Henriikalta, joka kiisti suhdeongelmat.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!