Kari Aihinen erosi.

Unelmaliitto päättyi eroon! Näin julkkiskokki Kari Aihisen ja Henriikka-vaimon rakkaustarina sai alkunsa – ”Söin kuormasta!”

23.07.2019 04:14

Seiska uutisoi viime viikolla, että julkkisravintoloitsija Kari Aihinen, 47, ja hänen vaimonsa Henriikka, 40, ovat jättäneet avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen 28. kesäkuuta.

Lue myös: Sokkiero! Julkkiskokki Kari Aihinen ja Henriikka-vaimo jättivät avioerohakemuksen!

Kari on kertonut Seiskalle avoimesti pitkästä parisuhteestaan. Aihisten rakkaustarina sai alkunsa turkulaisen kylpylähotellin Caribian pikkujouluista vuonna 1999.

Nuori kokki oli aiemmin kiinnittänyt huomiota hotellin respanhoitajaan faksatessaan vastaanotossa vihannestukun tilauksia.

– Silloin minulla oli vielä vanhaa suhdetta jäljellä, ja hänellä helsinkiläinen poikaystävä, mutta ne kuviot olivat periaatteessa loppu. Emme tehneet mitään väärää. Kaikki tyttöystäväni ovat olleet aina duunipaikalta, olen syönyt aina kuormasta. Mutta mistä muualta niitä mimmejä löytää, jos on 20 tuntia päivässä töissä, Kari pohti Seiskalle syksyllä 2017.

Aihiset poseerasivat Seiskalle Ruisrockissa vuonna 2016 ja kertoivat festivaalin olevan yhteinen perinne. Tänä kesänä julkkiskokki kuitenkin biletti festareilla ilman vaimoaan.
Aihiset poseerasivat Seiskalle Ruisrockissa vuonna 2016 ja kertoivat festivaalin olevan yhteinen perinne. Tänä kesänä julkkiskokki kuitenkin biletti festareilla ilman vaimoaan.

 

Lue myös: Eronnut kokki Kari Aihinen juhli ilman vaimoa ja sormusta festareilla – naisia pörräsi ympärillä vip-tiloissa!

"Paljon poissa kotoa"

Parilla on yhteiset lapset Kasper ja Verner, joiden kanssa Kari on kertonut viettävänsä kaiken vapaa-aikansa.

– Työni takia joudun olemaan paljon poissa, minkä vuoksi en ole kovinkaan tiukka isä. Ehkä olen pikkuisen liikaa hauska iskä.

Lue myös: Jätti työnsä ökyravintolassa ja palasi Turkuun! Eronneella julkkiskokki Kari Aihisella elämässä myllerrystä –asuu vielä yhdessä ex-vaimonsa kanssa!

– Kun tulen kotiin ja Aihisen rouva on pitänyt pari päivää pakettia kasassa, illat menevät helposti lätkänpelaamiseksi. Sitten tulee Henriikalta noottia, että minun pitäisi tukea häntä viikkorytmissä, Kari kertoi kaksi vuotta sitten.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!