Uutiset

Unelmaliitto päättyi eroon! Näin julkkiskokki Kari Aihisen ja Henriikka-vaimon rakkaustarina sai alkunsa – ”Söin kuormasta!”

23.07.2019 07:14

Seiska uutisoi viime viikolla, että julkkisravintoloitsija Kari Aihinen, 47, ja hänen vaimonsa Henriikka, 40, ovat jättäneet avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen 28. kesäkuuta.

Kari on kertonut Seiskalle avoimesti pitkästä parisuhteestaan. Aihisten rakkaustarina sai alkunsa turkulaisen kylpylähotellin Caribian pikkujouluista vuonna 1999.

Nuori kokki oli aiemmin kiinnittänyt huomiota hotellin respanhoitajaan faksatessaan vastaanotossa vihannestukun tilauksia.

– Silloin minulla oli vielä vanhaa suhdetta jäljellä, ja hänellä helsinkiläinen poikaystävä, mutta ne kuviot olivat periaatteessa loppu. Emme tehneet mitään väärää. Kaikki tyttöystäväni ovat olleet aina duunipaikalta, olen syönyt aina kuormasta. Mutta mistä muualta niitä mimmejä löytää, jos on 20 tuntia päivässä töissä, Kari pohti Seiskalle syksyllä 2017.

Aihiset poseerasivat Seiskalle Ruisrockissa vuonna 2016 ja kertoivat festivaalin olevan yhteinen perinne. Tänä kesänä julkkiskokki kuitenkin biletti festareilla ilman vaimoaan.
Aihiset poseerasivat Seiskalle Ruisrockissa vuonna 2016 ja kertoivat festivaalin olevan yhteinen perinne. Tänä kesänä julkkiskokki kuitenkin biletti festareilla ilman vaimoaan.

 

"Paljon poissa kotoa"

Parilla on yhteiset lapset Kasper ja Verner, joiden kanssa Kari on kertonut viettävänsä kaiken vapaa-aikansa.

– Työni takia joudun olemaan paljon poissa, minkä vuoksi en ole kovinkaan tiukka isä. Ehkä olen pikkuisen liikaa hauska iskä.

– Kun tulen kotiin ja Aihisen rouva on pitänyt pari päivää pakettia kasassa, illat menevät helposti lätkänpelaamiseksi. Sitten tulee Henriikalta noottia, että minun pitäisi tukea häntä viikkorytmissä, Kari kertoi kaksi vuotta sitten.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!