Katso kuva!

Huristeli holtittomasti! Kohujuristi Heikki Lampela sähköpotkulautaili ex-rakkaansa kanssa – kuva!

Uutiset | 15.06.2019 13:01

Kohujuristi Heikki Lampela huristeli sähköpotkulaudalla Helsingin Esplanadin puistossa viime viikon torstaina.

– Heikin huoleton ajotyyli ruuhkaisella käytävällä aiheutti ihmetystä, sillä hän ajeli puistossa edestakaisin. Hetken huristelun jälkeen Heikki kohtasi ex-rakkaansa Hanna Kärpäsen, ja he jatkoivat matkaa yhdessä, puistossa supistaan.

Heikki Lampela ja Hanna Kärpänen sähköpotkulautailemassa.

Lue myös: ”Olen erittäin seksuaalinen ihminen” Kohujuristi Heikki Lampelasta eronnut Hanna Kärpänen: ”Tarvitsen miehen, joka on jatkuvasti kiinni!”

Heikki erotettiin Asianajajaliitosta tammikuussa 2018 saatuaan tuomion Hannan pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Kyseisen episodin jälkeen Heikki ja Hanna ovat olleet on-off-suhteessa.

– Olemme varmasti tehneet maailmanennätyksen erojen lukumäärässä. Eikä niistä kaikista ole edes kerrottu julkisuuteen, Hanna hymähti hiljattain Seiskalle jazzkapakka Storyvillen kesäterassilla.

– Olemme ilman muuta edelleen väleissä. Hanna on minulle kaikesta huolimatta äärimmäisen läheinen ja rakas henkilö. Sehän ei ole kadonnut mihinkään, vaan näin tulee varmaankin olemaan hautaan asti, Heikki kertoi samassa tilaisuudessa.

Lue lisää: Eroamisen maailmanennätyksen tehneet ex-kohupari Heikki Lampela ja Hanna Kärpänen: ”Kaipaamme toisiamme kuolemaan asti!”

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!