fbq
Uutiset
06.08.2019 17:01
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Leif Lindeman kaatui vesijetillään.
Hups! Vesijetillä hurjasteleva laulaja Leif Lindeman lensi selkä edellä järveen – hurja video!
Uutiset
06.08.2019 17:01
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Laulaja Leif Lindemanilla, 40, on komea kivitalo Keiteleen rannalla. Pihalla on tilava rantasauna ja laiturissa kelluu vesijetti.

Vaikka on heinäkuun loppu, venettään Leif ei ole laituriin ehtinyt hinata. Laulajalla on pieni, kajuutalla varustettu ”perämoottoripaatti”.

– On ollut niin paljon keikkaa, etten ole hennonnut laittaa venettä ulos lokkien liattavaksi. Kesäaikaan saatan olla usein kuutenakin päivänä viikossa keikoilla, Amore-orkesterinsa kanssa lavoja kiertävä Leif sanoo.

Lue myös: Kuva! Iskelmätähti Leif Lindeman asuu upeassa talossa järven rannalla – ”Arkkitehti on sama kuin Arja Korisevalla!”

Mutta vesijetillä laulaja päästelee aina, kun tilaisuus koittaa. Se on tanssitähden ikioma tapa rentoutua, ”tuulettaa aivojaan järvellä”, kuten hän sanoo.

– Ostin ensimmäisen vesijettini käytettynä heti, kun muutimme tänne. Se oli virhe. Vehje sammui ensiajollaan selälle.  Päätin sitten panostaa laatuun. Minulla on niin vähän vapaapäiviä, että haluan jetteillä vailla huolia.

Leifin Kawasaki-jetissä on 160 hevosvoimaa ja huippunopeus on jopa 130 kilometriä tunnissa.
Leifin Kawasaki-jetissä on 160 hevosvoimaa ja huippunopeus on jopa 130 kilometriä tunnissa.

 

Lue myös: Laulaja Leif Lindeman tunnustautuu saunahulluksi – ”Saatan istua lauteilla joka päivä!”

Kymppitonnin vehje

Laulaja osti viime kesänä tuliterän Kawasakin jetin 10 000 eurolla. Jykevään kiitäjään mahtuu kyytiin kolmekin henkilöä, ja huippunopeus on peräti 130 kilometriä tunnissa.

– Sellaista vauhtia en sentään uskalla päästellä. Monesti menemme vaimon ja tyttären kanssa kolmestaan. Parhaimmillaan vesijetti on kuitenkin, kun saa yksin vedellä vedessä. Silloin sitä on helpoin hallita.

Leif sanoo aina rakastaneensa veneilyä ja vesilläoloa.

– Vesi on minulle tärkeä, rauhoittava elementti. Kun saa olla itsensä kanssa järvellä, sielu oikeasti lepää.

- Kaikki hyvin, iloinen Leif Lindeman näyttää kaatumisensa jälkeen. Vesijetti kellahti Keiteleeseen tanssitähti kyydissään.
- Kaikki hyvin, iloinen Leif Lindeman näyttää kaatumisensa jälkeen. Vesijetti kellahti Keiteleeseen tanssitähti kyydissään.

 

Lue myös: Veneilyä rakastava Leif Lindeman: ”Tuuletan aivojani järvellä!”

Puheet sikseen ja vesille!

Leif kaasuttelee näyttävästi Kawasakillaan Keiteleellä, välillä istuen, toisinaan seisomaan nousten.

Vakaata vesijettiä on vaikea saada kaatumaan, mutta mitä tapahtuukaan, kun laulaja tekee äkkijarrutuksen rannassa: jetin keula sukeltaa ja tanssitähti pulahtaa selkä edellä järveen!

– Hupsistakeikkaa… Leif nauraa pää märkänä pinnalle noustuaan.

– Sovitaanko, että ihan tarkoituksella pulahdin?

Katso video Leifin kaatumisesta vesiskootterilla!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »