fbq
Uutiset
03.08.2019 21:28
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Leif Lindeman asuu Keiteleen rannalla.
Kuva! Iskelmätähti Leif Lindeman asuu upeassa talossa järven rannalla – ”Arkkitehti on sama kuin Arja Korisevalla!”
Uutiset
03.08.2019 21:28
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Leif Lindeman, 40, on yksi Suomen suosituimmista tanssi-iskelmän esittäjistä. Tähti asuu perheineen Äänekoskella komeassa kivitalossa Keiteleen rannalla. Pihalla on tilava rantasauna ja laiturissa kelluu vesijetti.

Lue myös: Veneilyä rakastava Leif Lindeman: ”Tuuletan aivojani järvellä!”

1990-luvun Tenavatähti-kisoistakin muistetulla Leifillä on Marika-vaimonsa kanssa lapset Mirella, 11, ja Tino, 19. Nuoret ovat jutunteon aikaan puoliltapäivin vielä unten mailla.

– Tai sitten tuijottavat kännyköitään, isä virnistää.

– Ostimme tämän talon kolme vuotta sitten. Olin aina haaveillut rantatalosta, ja tässä on kaikki kohdallaan. Keski-Suomesta on helppo lähteä keikoille, kun joka paikkaan on yhtä lyhyt – tai pitkä – matka.

Tanssilavojen tähti asuu perheineen Äänekoskella komeassa kivitalossa.  – Arkkitehti on kuulemma sama kuin Arja Korisevalla, Leif tietää. Myös rantasauna näkyy taustalla.
Tanssilavojen tähti asuu perheineen Äänekoskella komeassa kivitalossa.  – Arkkitehti on kuulemma sama kuin Arja Korisevalla, Leif tietää. Myös rantasauna näkyy taustalla.

 

Lue myös: Leif Lindeman ajaa keikoilta aina kotiin: ”Perhe antaa voimia!”

Kauniisti sisustetussa talossa on tilaa ja tyyliä. Alakerrassa on oma kuntosalikin.

– Olen käynyt siellä viimeksi helmikuussa. Että kesäkuntoon tässä… Mutta ei puhuta siitä, aina hyväntuulinen ja sympaattinen Leif purskahtaa nauruun.

Katso video Leifin kruisailusta vesiskootterilla!