fbq
Uutiset
05.08.2019 16:01
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Leif Lindeman tykkää saunoa.
Laulaja Leif Lindeman tunnustautuu saunahulluksi – ”Saatan istua lauteilla joka päivä!”
Uutiset
05.08.2019 16:01
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Suomen suosituimpiin tanssi-iskelmän esittäjiin lukeutuva Leif Lindeman, 40, asuu perheineen Äänekoskella komeassa kivitalossa Keiteleen rannalla.

Keitele on iso järvi. Leif tietää, että kanavia pitkin pääsee vaikkapa Päijänteelle. Pisimmillään hän on jetteillyt 30 kilometrin päähän rantakuppilaan pitsalle.

Suosikkiretkikohde on lähempänä: Sumiaisten puolella kelluva Petäjäsaari on maino paikka rantautua makkaralle ja saunomaan.

– Siellä on valehtelematta maailman paras puusauna. Vanha hökkeli, mutta niin makoisat löylyt! Olen saunahullu. Saatan istua lauteilla joka päivä, jos vain ehdin.

Lue myös: Kuva! Iskelmätähti Leif Lindeman asuu upeassa talossa järven rannalla – ”Arkkitehti on sama kuin Arja Korisevalla!”

Loma vasta jouluna

Seuraava loma Leifille koittaa vasta jouluna. Silloin hän hengähtää kolme viikkoa kotona, sillä keikkatyöläisille oman kodin rauha on paras lomakohde.

Tanssitähden kuudes levy, rakkausklassikoita sisältävä Rakkaudella julkaistiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

– Olen saanut todella hyvää palautetta. Monet ovat kehuneet sitä urani parhaaksi levyksi, Leif iloitsee Riku Niemi Orchestran kanssa tehdystä albumista.

Katso video Leifin kruisailusta vesiskootterilla!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »