fbqHuhuh, Pia Lamberg kaunistuu vuosi vuodelta: katso, miltä Pia näytti Miss Suomi -kisassa 2011! | Seiska
Uutiset
24.03.2018 15:56
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto
Pia Lamberg luopui missikruunusta.
Huhuh, Pia Lamberg kaunistuu vuosi vuodelta: katso, miltä Pia näytti Miss Suomi -kisassa 2011!
Uutiset
24.03.2018 15:56
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan arkisto

Vuoden 2011 Miss Suomi Pia Lamberg, 27, jätti missivuotensa kesken ja luopui kruunustaan suorassa Korkojen kera -lähetyksessä.

Lue myös: Huh, näin seksikästä missiä ei ole ennen nähty! Pia Lamberg esittelee jättipoveaan ehkä uransa tyrmäävimmässä kuvassa!

Kruunaamisen jälkeen Pia jätti sekä Suomen että poikaystävänsä, ja lähti Los Angelesiin luomaan uraa mallina ja näyttelijänä. Moni epäili, että Pia palaa takaisin maitojunalla, mutta kaunotar on näyttänyt kyntensä ja työskentelee edelleen tyrmäävän upeana enkelten kaupungissa.

Pia Lamberg Miss Suomi -kilpailussa 2011.
Pia Lamberg Miss Suomi -kilpailussa 2011.

Lue myös: Oho! Pia Lamberg kuumottaa ilman rihman kiertämää – huikea alastonkuva!

Mallin ja näyttelijän keikkojen lisäksi Pia on kaikessa hiljaisuudessa opiskellut Yhdysvalloissa itselleen uuden ammatin. Hän valmistui viime syksynä personal traineriksi puolen vuoden opiskelun jälkeen.

Lue myös: Suomen seksikkäin personal trainer? Ex-missi Pia Lamberg luki itselleen uuden ammatin – ”Tässä voi tehdä kanssaihmisille hyvää!”

Tsekkaa kaunottaren vinkit

Pia antoi tuoreen ammattitaitonsa Seiskan lukijoiden käyttöön ja kertoi näppärät ruokavinkit sekä esitteli helppoja perusliikkeitä treenaamiseen.

Lue myös: Personal traineriksi opiskellut Pia Lamberg antaa ruokavinkit: Näin syöt hyvin ja terveellisesti!

Lue myös: Huhuh, nyt tulee hiki pintaan! Pia Lamberg näyttää pikkuruisessa treeniasussa mallia täydellisestä jumpasta – katso kuvat ja ota oppia!