fbq
Uutiset
10.07.2019 20:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Tanja Sundell riisui yläosansa.
Huhhuh! Peppumissi Tanja Sundell riisui yläosansa uimarannalla – kuumat kuvat!
Uutiset
10.07.2019 20:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

The Voice of Finlandista tuttu 35-vuotias kurvikas perheenäiti Tanja Sundell tunnetaan Suomen ensimmäisen Miss Bum Bum -kilpailun voittajana eli maamme parhaimpien pakaroiden tittelin haltijana.

Juuri nyt hän asettelee ylleen minimaalisia bikinejä Turun Ruissalossa. Aurinko paahtaa kuumana ja ohi lipuu Ruotsinlaiva, jonka kannella paistattelevilla matkustajilla riittää toden totta ihmettelemistä.

Lue myös: Kuvat! Peppukuningatar Tanja Sundell on Turun kuumin tarjoilija – ”En laske janojuomia pikkubikineissä!”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

​ – Olen aina pitänyt neonväreistä ja brassityylistä. Sääli, ettei se vielä näy meillä Suomessa, maamme ensimmäinen Miss Bum Bum Tanja Sundell pohdiskelee.
​– Olen aina pitänyt neonväreistä ja brassityylistä. Sääli, ettei se vielä näy meillä Suomessa, maamme ensimmäinen Miss Bum Bum Tanja Sundell pohdiskelee.

 

Papparainen mykistyy

Kun tulee aika vaihtaa bikinejä, Tanja tajuaa, ettei uimakoppeja ole mailla halmeilla. Niinpä hän sipsuttaa sivummalle puiden varjoon ja vaihtaa huomaamatta uudet uikkarit ylle.

Ei kuitenkaan tarpeeksi huomaamatta. Rannassa kalasteleva papparainen sattuu nimittäin kääntymään juuri, kun muodokas perheenäiti pyörii puiden varjossa yläosattomissa.

– Hupsistaheijaa, iloinen Tanja nauraa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Ruissalon ranta on viiden tähden biitsi. – Missä tahansa on kiva loikoilla ja ottaa aurinkoa, mutta oma suosikkini on edelleen se Jäkärlän Riviera, Tanja naurahtaa.
Ruissalon ranta on viiden tähden biitsi. – Missä tahansa on kiva loikoilla ja ottaa aurinkoa, mutta oma suosikkini on edelleen se Jäkärlän Riviera, Tanja naurahtaa.

 

Lue myös: Kuumat kuvat peppurallista! Superseksikäs Tanja Sundell paistattelee päivää rannalla – ”Mitä pienemmät biksut, sen parempi!”

Mustat stringipöksyt antavat tulitukea kuvauksille, jotka kuumentavat rantahietikon.

– Rakastan kesää ja aurinkoa! Jos voisin, makaisin varmaan päivät pitkät ottamassa brunaa pintaan, Tanja myhäilee.

Valtakunnan kuumin perheenäiti pyrkii aina mahdollisimman tasaiseen rusketukseen.

– Mitä pienemmät biksut, sen parempi.

Mitä pienemmät biksut, sen parempi.  – Jos haluaa jotain naisellisempaa ja pienempää bikiniä, pitää melkein netistä tilailla, Tanja harmittelee.
Mitä pienemmät biksut, sen parempi.  – Jos haluaa jotain naisellisempaa ja pienempää bikiniä, pitää melkein netistä tilailla, Tanja harmittelee.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »