fbq
Uutiset
20.09.2019 18:16
Teksti: petri voutilainen|Kuvat: pasi murto ja nelonen media
temptation island suomi minna
Huh, miten upea kroppa - tältä näyttää kohuttu ja eronnut Temptation Island Suomi -Minna nyt: ”Pelkään miesten kohtaavan minut tv-hahmona!”
Uutiset
20.09.2019 18:16
Teksti: petri voutilainen|Kuvat: pasi murto ja nelonen media

Temptation Island Suomi -sarjaan entisen avopuolisonsa Sammyn kanssa osallistunut Minna elää parhaillaan sinkkuna. Pari erosi viime keväänä. 

- Se oli yhteinen päätös! Se oli helppo ero, koska olimme molemmat sulatelleet päätöstä omilla tahoillamme. Halusimme elämältä eri asioita. Sammy olisi halunnut perustaa perheen, mutta minusta tuntui, että minulla on jo yksi, josta saan huolehtia. En halua yksin huolehtia useammasta, Minna kertoo.

Lue lisää: Mies oli rasite!" Temptation Island Suomi-ohjelmasta tuttu insinööri-Minna dumppasi Sammyn - puolet omaisuudesta hävisi mukana!

minna

Hän ei ole uskaltanut ottaa vielä käyttöön Tinder-deittipalvelua.

- Pelkään, ettei minua kohdata siellä ihmisenä, vaan telkkarihahmona. Käyn harvoin yöelämässä, mutta edelleen ihmiset tunnistavat minut Temptation Island Suomesta. Tampereen Pispalassa voin käydä baarissa, koska hipit eivät omista televisiota tai katso deittiohjelmia, Minna naurahtaa.

Lue lisää: Temptation Island Suomi -Minna jälleen mukana intiimissä seuraleikissä - luovutti nänninsä imettäviksi: ”Sormipeliä on ollut!”

minna ja samy
Minna ja Sammy 

Hänen mukaan vastaan on tullut mukavan oloisia miehiä, mutta hän ei ole ollut valmis vielä seurustelusuhteeseen.

- Haluan keskittyä itseeni!

Eron jälkeen Minna on keskittynyt töiden tekemiseen.

- Olen perustanut tanssistudion Tampereelle. Meillä on yksi sali, jossa opetan tankotanssia, Minna kertoo.