fbq
Uutiset
26.06.2019 14:48
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media
minna
"Mies oli rasite!" Temptation Island Suomi-ohjelmasta tuttu insinööri-Minna dumppasi Sammyn - puolet omaisuudesta hävisi mukana!
Uutiset
26.06.2019 14:48
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomi -ohjelman neljännellä tuotantokaudella runsaasti keskustelua herättäneet Minna ja Sammy ovat eronneet.  Minna kertoo asiasta insinöörin päiväkirja -blogissaan. 

- Erosimme Sammyn kanssa keväällä. Mies oli rasite, joka haittasi harrastuksiani. Tänä vuonna olen ollut kaikkein onnellisin, kun saan treenata ilma-akrobatiaa yhdessä ystäväni kanssa, Minna aloittaa jyrkästi. 

Ohjleman kuluessa katsojille kävi selväksi, että Minna on poikkeuksellisen analysoiva luonne. Sama jatkuu myös tuoreessa blogipostauksessa. 

- Ero tuntui epäonnistumiselta, sillä osa sen syistä on tietysti minussa. Kesti pitkään myöntää tilanne itselle, ja nyt olen hyväksynyt asian niin että voin kertoa siitä myös muille.

Lue lisää: Huh, näistä valheista Sammy jää kiinni viimeisellä Temptation Island Suomi -iltanuotiolla: Ei muka vongannut seksiä – videot paljastavat karun totuuden!

temptation iland suomi

Lue lisää: Lempi leiskui Temptation Island Suomen 24h-treffeillä - Minna ei pystynyt nauttimaan seksistä täysillä: ”Outo tilanne ja ahdistava ympäristö!”

Minna kertoo lukijoilleen, että he olivat Sammyn kanssa molemmat samaa mieltä siitä, että kotileikkiä oli leikitty jo tarpeeksi pitkään. 

- Paras ratkaisu oli jakaa lusikat, kun molemmat halusivat elämässä eri asioita. Muutto erilleen sujui hämmästyttävän sopuisasti, sillä kumpikin halusi päästä toteuttamaan itseään omalla tahollaan. Olen iloinnut siitä, että Sammy vei mukanaan puolet omaisuudestamme ja olohuone muuttui tilavaksi tanssisaliksi.

Tähtäimessä isot kisat

Eroterapiana Minna on pitänyt ilmakrobatiaa, jota hän treenaa ystävänsä Lauran kanssa. Seuraavaks vuorossa on SM-kilpailut. 
 
- Olen hyvä parityöskentelyssä ja parasta on jakaa harrastus ja tavoitteet vanhan ystävän kanssa. Siksi kilpailemme amatöörien duo-sarjassa.

Minna on omistanut harrastukselleen Instagram-sivun.