Telkkari

Temptation Island Suomi -Minna jälleen mukana intiimissä seuraleikissä - luovutti nänninsä imettäviksi: ”Sormipeliä on ollut!”

02.05.2018 16:45

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin kauden alussa ”seuraleikki”, joka lopulta tuhosi Minnan ja hänen avomiehensä parisuhteen lopullisesti. 

TAUSTAA: Temptation Island -Minnalta suorat sanat suuseksileikistä sinkkumiesten kanssa ja ”mälliriepu”-kohusta: En jää mauttomuuden takia pois kortsukilpailusta!

Sittemmin niin Minna kuin Sammy ovat molemmat laittaneet sinkkuvaihteen päälle. Temptation Islandilla nähdäänkin tänään (2.5.), kuinka Minna antautuu Markukselle.

Nainen mainitsee muun muassa, että nyt hän elää riemukasta sinkkuvaihetta.

- Pannaan täysillä, nainen sanoo. 

nännit

Luvassa on firman pikkujoulut -teemaiset bileet, joiden aikana mies muun muassa imee Minnan nännejä. 

Lue lisää: Karu totuus paljastuu Minnalle Temptation Islandin iltanuotiolla – Sammy paljastaa häpeilemättä: ”Oon käynyt panemassa parii ämmää, koska himassa ei tuu p**lua!”

minna

- Lipasin tissiä eilen, tuntuhan se hyvältä, kun ei ole melkein 20 päivään päässyt lipasemaan. Kyllä olis tehnyt mieli tehdä enemmänkin kuin esileikkiä. Joku järki vielä varmaan on, ettei se varmaan olisi järkevää… Silmäpelii, sormipelii, pusupelii on kyllä ollut, Markus myöntää. 

Minna puolestaan kuittaa asian seuraavasti: 

- Se mitä ei muista, ei tapahtunut. 

Temptation Island Suomi Nelosella kello 22! 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!