Katso kuva!

Huh, mikä lemmenpesä! Stefan Therman osti uuden asunnon Dubaista: "Tulihan tästä aika hieno" - Sofia Belórfkin innostui!

Uutiset | 15.02.2021 17:00

Kohuliikemies Stefan Therman osti uuden luksusasunnon Dubaista. Hän julkaisi hulppeasta huoneistostaan kattavan pätkän Instagram-videotarinoissaan. Videopätkässä Stefan esittelee uuden asuntonsa lähes kokonaan, kun hän kävelee olohuoneen, keittiön ja makuuhuoneiden läpi. 

- Tulihan tästä aika hieno, Stefu kirjoitti videonsa alkuun. 

Videoklipistä päätellen asunto on hyvin korkealla, vaikka se ei aivan kattohuoneisto olekaan. Korkeuden ansiosta huoneiston parvekkeella on näyttävät maisemat Dubain ylle. 

Lue myös:  Sofia Belórf matkusti Stefan Thermanin kanssa Dubaihin - kohukaunotar julkaisi tulikuumat bikinikuvat uima-altaalta: katso!

Liikemiehen on-off-rakas Sofia Belórf vilahtaa videolla muutamaan otteeseen kireään mustaan hameeseen pukeutuneena. Huoneistossa häärää pariskunnan lisäksi paljon muitakin ihmisiä, jotka laittavat luksuslukaalia asuinvalmiiksi ja kantavat tavaroita uuteen asuntoon.

Stefan julkaisi Instagram-tilillään myös kuvan uuden lukaalinsa olohuoneesta, jossa hän istuu sohvalla hyvin keskittyneen näköisenä. 

Sofia on kertonut omalla Instagram-tilillään tulleensa Dubaihin viikoksi töitä tekemään. Sen jälkeen kaunottaren olisi tarkoitus vain lomailla pari viikkoa auringon alla.

Lisäksi Sofia on julkaissut videotarinoissaan pätkiä Stefanin ostamasta uudesta asunnosta. Tummaverikkö on muun muassa ihastellut luksuskämpän upeita parvekemaisemia ja rakennuksessa sijaitsevaa ravintolaa.

Kiinteistökauppoja 

Liikemies ei ole antanut talousvaikeuksien vaikuttaa hänen tyyriin elämäntapansa ylläpitoon, vaikka hänelle kertyy jatkuvasti ulosottovelkoja. Veloistaan huolimatta hän on ostanut viimeisimmän vuoden aikana Hangosta suuren tontin ja Espoosta lähes 300-neliöisen talon.

Lue myös: Stefan Thermanin rahasotkut sakenevat – Sofia Belórfin kylpylähemmottelu ulosottoon! 

Espoon-kotiin hän muutti Sofian kanssa asumaan syyskuun puolivälissä. Pariskunta kuitenkin erosi hyvin riitaisasti vain kuukautta myöhemmin lokakuussa, ja Stefu pisti lemmenpesän myyntiin jo marraskuuhun mennessä. 

Lue myös: Myynti-ilmoitus julki! Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin lyhytaikaista rakkauskotia kaupataan 1,15 miljoonalla eurolla: julkkisvälittäjä riensi Stefun avuksi - kuvat ja video! 

(200918) -- Espoo, September, 2020 – Sofia Belórf poses for the camera during her interview for Seiska at her home in Espoo, Finland, 18. September 18. (Matti Matikainen/Aller Media)
Sofia esitteli syyskuussa Seiskalle pariskunnan lemmenpesää Espoossa.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!