fbq
Uutiset
14.02.2021 16:03
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram
Sofia Belórf
Sofia Belórf matkusti Stefan Thermanin kanssa Dubaihin - kohukaunotar julkaisi tulikuumat bikinikuvat uima-altaalta: katso!
Uutiset
14.02.2021 16:03
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram

Fitnesskaunotar Sofia Belórf, 30, nauttii tällä hetkellä Dubain auringosta. Sofia lensi viikonloppuna liikemies Stefan Thermanin, 33, kanssa Arabiemiraatteihin.

Parin mahdollinen yhteen paluu on ollut Seiskan lukijoille tiedossa jo jonkin aikaa.

Stefu on julkaissut yhteiskuvia sekä videoita omalla Instagram-tilillään, joten kaksikon seuraajille on ollut selvää, että he matkustivat Dubaihin yhdessä. Sofia kertoi omalla Instagram-tilillään, että kyseessä on työmatka.

Lue myös: Sanaharkkaa! Martina Aitolehti, Stefan Therman ja Sofia Belórf kohtasivat ravintolassa – kuvat!

Kohukaunotar on nyt vihdoinkin päässyt uima-altaalle asti nauttimaan auringosta täysin rinnoin, sillä Sofia julkaisi tänään sunnuntaina (14.2.) kaksi upeaa bikinikuvaa Instagram-tilillään. 

Mintunvihreisiin bikineihin sekä tyylikkäisiin aurinkolaseihin sonnustautunut kohukaunotar poseerasi tyrmäävän kauniina uima-altaalla. 

- Dubai - ikuisesti sinun, Sofia kirjoitti julkaisuun vapaasti suomennettuna. 

Lue myös: Vau, miten seksikästä! Sofia Belórf illallisti katseet kääntävässä asussa - kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf)

kohukaunottarelle oma tv-sarja

Seiska paljasti tammikuun lopussa, että kohukaunotar saa oman tosi-tv-ohjelman. Seiskan tietojen mukaan kuvaukset ovat jo käynnissä.

Tietojen mukaan ohjelman tuottaa Solar Television, joka teki myös paljon keskustelua herättäneen Katiska-dokumentin Sofian ex-miehen Niko Ranta-Ahon törkeistä huumerikoksista.

 Lue myös: Joulu yhdessä! Niko Ranta-ahon ja skotlantilaisen blondin suhde syveni nopeasti – kohuliikemies tapasi uuden rakkaansa perheen