Hyppää pääsisältöön
Hjallis Harkimoa hymyilyttää.

Hjallis Harkimon eroaminen kokoomuksesta vuoti etukäteen julkisuuteen: ”Jotkut leikkivät fiksua – eivät tajunneet olleensa vain hyödyksi!”

Seiska oli paikalla, kun Hjallis Harkimo, 64, pakkasi tavaroitaan Pikkuparlamentissa. Entinen kokoomuksen kansanedustaja on määrätty muuttamaan toiseen työhuoneeseen.

VIDEO: Näin Hjallis Harkimo putsasi pöytänsä Pikkuparlamentissa: ”Kävin täällä vain lepäämässä!” – video!

Hjalliksen ympärillä alkoi kiehua kaksi viikkoa sitten, kun medioissa huhuiltiin hänen uusista liikkeistään. Homma laukesi, kun Hjallis kertoi satapäisen lehdistölauman edessä eroavansa kokoomuksesta.

– Olin vähän ihmeissäni, kun tulin sinne. Ensiksi luulin, että siellä oli joku toinenkin tilaisuus, kun porukkaa oli niin paljon. Olin tulossa setäni hautajaisista, ja ehdin juuri ajoissa paikalle. Ajatukseni olivat muualla, eikä minua kiinnostanut sillä hetkellä koko lehdistötilaisuus.

Lue myös: Hjallis Harkimolla ja Mikael Jungnerilla salattu neuvottelu: mukana myös Jenni Vartiainen - ”Kova vääntö porukalla oli!”

Hjallis on Suomen taitavimpia mediapelureita, joten hän purjehtii kohujen keskellä kuin aikanaan maailman merillä.

– Ei se ole sen kummallisempaa. Olen ollut niin monta kertaa tässä samassa tilanteessa. Paljonhan tämä on töitä ja haastatteluja vaatinut. Kohu johtui varmaan siitä, että asia vuodettiin etukäteen julkisuuteen. Ne, jotka leikkivät fiksua ja kuvittelivat sen olevan meille haitallista, eivät tajunneet olleensa meille vain hyödyksi. Totta kai kaikki askelmerkit oli sovittu jo etukäteen, kansanedustaja hymähtää.


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!