Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Hjallis Harkimo tyhjensi työhuoneensa.

Näin Hjallis Harkimo putsasi pöytänsä Pikkuparlamentissa: ”Kävin täällä vain lepäämässä!” – video!

Viime viikkojen kohutuin mies Hjallis Harkimo, 64, pakkaa tavaroitaan Pikkuparlamentissa. Entinen kokoomuksen kansanedustaja on määrätty muuttamaan toiseen työhuoneeseen. Muutto sujuu juuri niin suoraviivaisesti kuin Hjallikselta saattaa odottaa.

– Pimppini on valloillaan… Mikä tää on? hän ihmettelee ja heittää pöydältä löytynyeen kirjan roskakoriin.

Lue myös: Hjallis Harkimolla ja Mikael Jungnerilla salattu neuvottelu: mukana myös Jenni Vartiainen - ”Kova vääntö porukalla oli!”

Katja Ketun ja Krista Petäjäjärven naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta vallankäytöstä kertova tietokirja on yksi monista niteistä, jotka päätyvät paperinkeräykseen.

Muuton yhteydessä Hjallis vaihtaa kerrosta ja siirtää tavaransa kansanedustaja Arto Satosen entiseen työhuoneeseen. Paikan vaihtuminen ei sulavaliikkeistä liikemiestä kiinnosta.

Lue myös: Hjallis Harkimon ja Mikael Jungnerin kansalaisliikkeen suunnitelmat etenevät hurjaa vauhtia: puolueristeily tulossa?!

– Edustajan työ on kauhean vähän työhuoneessa olemista. Istun valiokunnissa ja istunnoissa. Enemmän olen ollut varmaan avustajani huoneessa käymässä asioita läpi. Joskus lepään tuossa sohvalla, Hjallis kuittaa.

 


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!