Hyppää pääsisältöön
Hjallis Harkimo ja Mikael Jungner

Hjallis Harkimolla ja Mikael Jungnerilla salattu neuvottelu: mukana myös Jenni Vartiainen - ”Kova vääntö porukalla oli!”

Kokoomuksesta eronnut Hjallis Harkimo suunnitteli poliittista liikettään kuukausia ennen asian julkistamista.

Hjallis vieraili Ylen Ykkösaamussa tänään lauantaina (21.4.), ja hän kertoi perustaneena Liike Nyt -nimisen poliittisen liikkeen. Hänen lisäkseen liikkeen jäseniä ovat muun muassa mediapersoona Tuomas Enbuske ja SDP:n entinen puoluesihteeri Mikael Jungner.

Lue myös: Hjallis Harkimo perusti poliittisen liikeen – keksi nimen tv-sarjasta?!

Ykkösaamun toimittaja Jari Korkki halusi tietää, oliko Hjalliksen ja Mikael Jungnerin yhteistyö saanut alkunsa julkkisten suosiman helsinkiläisravintola Teatterin vip-tiloissa. Hjallis sanoi, ettei hän ole nähnyt Mikaelia koskaan ravintolan vip-alueella, koska hän ei itse käy siellä. Lisäksi Hjallis kertoi käyvänsä ulkona juhlimassa noin kerran vuodessa.

Lue myös: Tuomas Enbusken Sarian-rakas mukana Hjallis Harkimon poliittisessa liikkeessä: ”Jokaiselle on taattava tasavertaiset mahdollisuudet” – katso!

 

Kiivasta keskustelua yökerhossa

Hjalliksen puheet Teatterin vip-alueesta tuntuvat oudoilta, sillä hän ja Mikael juhlivat uudenvuodenaattona samaisessa ravintolassa lähes viisi kuukautta sitten. Seiskan silminnäkijän mukaan kaksikko kävi kiivasta keskustelua illan aikana. Mukana seurueessa oli myös laulaja Jenni Vartiainen.

− En voi mennä takuuseen, mitä he suunnittelivat, mutta kova vääntö porukalla tuolloin oli, Seiskalle muistellaan.

Otsikkoa muokattu klo 20.13.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!