hjallis ja joel

Hjallis Harkimo ja Joel Harkimo poseeraavat rinnakkain – näin suloinen tapaus oli pikku-Jolle!

05.09.2018 15:42

Liikemies, poliitikko ja tubettaja Hjallis Harkimo keskustelee uudella YouTube-videollaan vanhimman poikansa Joel Harkimon kanssa perheestä ja siitä, millaista on olla yrittäjän lapsi. Tänään keskiviikkona 5. syyskuuta vietetään yrittäjän päivää.

Lue myös: IL: Konkurssi uhkaa Hjallis Harkimon Sipoonranta-projektia!

- Aika vähän sä oot ollut himassa, kun oon ollut pikkukundi. Rakensitte Hartwall-areenaa ja aloititte Jokerit-hommat. Muistan, että olen kerännyt työmaalta nauloja, kun ne olivat niin hienoja. Sitten alkoi Hamppuri-projekti, että on ollut aika kiireistä ja haipakkaa. Vaikka te ette ole aina olleet kotona, niin olette olleet läsnä. Musta on aina pidetty huolta, en ole koskaan epäillyt, ettei mua rakasteta, Joel kertoo isälleen. 

Videon lisäksi Hjallis julkaisi kuvaparin, jossa molemmissa poseeraavat isä ja poika. Tosin kuvien välillä on kulunut vähintäänkin lähes 20 vuotta.

Lue lisää: Hjallis Harkimo myi ökypaattinsa Jethro Rostedtille juuri ennen uppoamista – tällä 115 000 euron Flipperillä Hjallis kruisailee nyt! 

Lue lisää: Joel Harkimon, 27, massiivinen ulkonäkömuutos paljastui: Laihduin 15 kiloa puolessa vuodessa!

Isä ja poika ovat myös työskennelleet yhdessä. Hjallis ja Joel Harkimo luotsasivat TV5-kanavalla Harkimot-nimistä keskusteluohjelmaa, jossa he haastattelivat tunnettuja suomalaisia ja heidän jälkikasvuaan. 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!