Hyppää pääsisältöön
Joel Harkimo

Joel Harkimon, 27, massiivinen ulkonäkömuutos paljastui: Laihduin 15 kiloa puolessa vuodessa!

Alkuvuoden gaalailloissa ja erilaisissa lehdistötilaisuuksissa on pyörinyt huoleton ja hyväntuulinen mies. Hyvinvoivan Joel Harkimon, 27, miehekkäästä varresta on karissut silminnähden kiloja.

– Joo, tämä pitää kyllä paikkansa. Multa on lähtenyt 15 kiloa loppukesästä, Joel myönsi hiljattain Seiskalle.

Hjalliksen pojan parralla verhoillut posket ja vyötärö ovat kaventuneet perinteisillä keinoilla.

– Olen syönyt paremmin ja treenannut enemmän. Ei kai siihen sen kummemmat poppakonstit auta kuin, että syö terveellisesti ja käy liikkumassa. Se on paras lääke.

elsingin kaupunginvaltuutetun hommien lisäksi erilaiset tapahtumabisnekset pitävät Joelin kiireisenä. – Meillä on tulossa isoa e-sport -tapahtumaa, hän paljasti.
Helsingin kaupunginvaltuutetun hommien lisäksi erilaiset tapahtumabisnekset pitävät Joelin kiireisenä. – Meillä on tulossa isoa e-sport -tapahtumaa, hän paljasti.

 

Vaikka aina yhtä ystävällinen ja charmantti Joel on tuttu näky erilaisissa tilaisuuksissa, alkoholia hän kertoo siemailevansa suhteellisen harvoin. Kuten hyvin tiedetään, promillien välttäminen liittyy oleellisesti myös painonpudotukseen.

– Käytän alkoholia muutenkin kohtuudella. Joskus käyn viikonloppuisin ulkona, mutta viikolla en juo juuri koskaan, Jolle paljasti

– Arkena täytyy olla skarppina ja keskittyä töihin, joten silloin ei tule juotua. Mutta välillä viikonloppuisin saatan nostaa maljan.

Tältä Joel näytti vielä viime kesänä. Sittemmin kiloja on karissut reilusti.
Tältä Joel näytti vielä viime kesänä. Sittemmin kiloja on karissut reilusti.

 

Joelin mukaan viinapirua vaikeampaa on ollut vältellä pikkupurtavia.

– Ehkä tietynlaisesta napostelusta oli vaikeinta päästä eroon. Jotain tekisi vähän mieli napostella koko ajan, hän naureskeli.

– Mutta sellaisen herkuttelun olen jättänyt kokonaan pois. Nyt noudatan säännöllisiä ruoka-aikoja ja sitten kun syön, niin syön kunnolla mutta fiksusti.

Mikä herkku on paheesi?

– Kyllä se varmaan jotain makeaa on, hän pohdiskeli.

– Silloin, kun tulee illalla väsyneenä duunista himaan… Ja varsinkin, jos on ollut pitkä päivä ja on tullut syötyä huonosti, niin kyllä makeaa tekee mieli.

Joel kertoo purkittavansa Harkimot -talk show'n viimeisiä jaksoja Hjalliksen kanssa. Isän ja pojan yhteinen ohjelma pyörii TV5:llä.
Joel kertoo purkittavansa Harkimot -talk show'n viimeisiä jaksoja Hjalliksen kanssa. Isän ja pojan yhteinen ohjelma pyörii TV5:llä.

 


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan toimitus, TV5

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!