Hyppää pääsisältöön
Hjallis Harkimo

IL: Konkurssi uhkaa Hjallis Harkimon Sipoonranta-projektia!

Hjallis Harkimon Sipoonranta-projekti on pahoissa ongelmissa, kertoo Iltalehti.

Iltalehden mukaan Sipoonrannan rakennusprojekti on myöhässä aikataulustaan, ja hankkeesta vastaavan Sipoonranta Oy:n rahat alkavat olla niin vähissä, että yhtiö on konkurssin partaalla.

Hjallis on yhtiön vähemmistöosakas ja hallituksen puheenjohtaja, suurimman osan omistaa ruotsalaisen kiinteistö- ja rakennuskonserni Skanskan suomalainen tytäryhtiö.
Iltalehden mukaan Sipoonrannan piti valmistua jo kaksi vuotta sitten, mutta projekti on yhä pahasti kesken. Sipoon kunta myönsi Sipoonranta Oy:lle lisäaikaa vuonna 2013, ja asuinalueen pitäisi valmistua vuoden 2021 aikana.

Lue myös: Hjallis Harkimo myi ökypaattinsa Jethro Rostedtille juuri ennen uppoamista – tällä 115 000 euron Flipperillä Hjallis kruisailee nyt!

Pyysivät jälleen lisäaikaa

Iltalehden tietojen mukaan yhtiö on kuitenkin pyytänyt uutta lisäaikaa vuoteen 2028, ja Sipoonranta Oy haluaa luopua sitovasta toteutumisaikataulusta. Toisin sanoen asuinalueen rakentaminen voi olla kesken vielä vuoden 2028 jälkeenkin.

Sipoon kunnanvaltuusto käsitteli Sipoonrannan kohtaloa ensimmäisessä valtuustokokouksessaan maanantaina (3.9.). Tietojen mukaan Sipoonrannan asukkaat, muut sipoolaiset ja kuntapäättäjät eivät aio suostua Sipoonranta Oy:n lisäaikapyyntöön.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Jarno Kuusinen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!