Uutiset

Hit me baby one more time! Britney Spears teki sen taas - seksikäs koulutyttölook! Katso!

28.06.2019 18:01

Pop-tähti Britney Spearsin suosio räjähti 90-luvun lopulla, kun hänen debyttialbuminsa ....Baby one more time ilmestyi. Tuolloin vasta 17-vuotias Britney nähtiin albuminsa nimikkobiisillä pukeutuneena suloisen seksikkääksi koulutytöksi napapaitoineen ja ruutuvekkihameineen. Albumi myi miljoonia. 

Lue myös: Katso ja vertaa: Britney Spears väittää paparazzien myyvän peukaloituja kuvia - julkaisi videon hoikasta itsestään todistaakseen manipulaation!

Britney muistetaan edelleen koulutyttö-lookista, vaikka aikaa on kulunut jo kaksi vuosikymmentä. Laulajakaunotar yllätti faninsa totaalisesti, kun hän julkaisi Instagram-tililleen kuvan poseeraten napapaidassa ja vekkihameessa, aivan kuin 17-vuotiaana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

- Baby on more time vibes, seuraaja kirjoittaa.

- Hit me mama one more time, toinen seuraajista kirjoittaa. 

Ura ohi?

Britneylle kulunut vuosi on ollut erittäin raskas. Hänen isänsä sairastui ja joutui sairaalaan, ja sen lisäksi Britneyn uusi Las Vegas -show peruttiin vain kuukausi ennen ensi-iltaa. Keväällä Britney vietti kuukauden sairaalahoidossa vakavien mielenterveysongemien takia. Hänen pitkäaikainen managerinsa Larry Rudolph on kertoi TMZ-viihdemedialle, ettei laulaja välttämättä esiinny enää koskaan.

Lue myös: Britney Spearsin vointi kohenee - pääsi tapaamaan lapsiaan!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!