fbq
Hllwd
11.06.2019 13:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus
Britney
Katso ja vertaa: Britney Spears väittää paparazzien myyvän peukaloituja kuvia - julkaisi videon hoikasta itsestään todistaakseen manipulaation!
Hllwd
11.06.2019 13:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus

Laulaja Britney Spears on ollut parikymmentä vuotta lehtien otsikoissa sekä musiikkiuransa että mielenterveysongelmiensa vuoksi. 

Lue myös: Britney Spears naureskeli kaatuneelle paparazzille – antoi myös hämmentävän lausunnon uransa jatkosta! Kuvat!

Kuvakiista

Laulajakaunotar joutui taas kerran paparazzien kynsiin, kun hän oli nauttimassa auringosta veneen kannella. Britney teki Instagram-tililleen koosteen, jossa on yksi paprazzikuva ja kaksi videoklippiä.

Tätä ennen laulaja oli väittänyt Instagramissa, että hänestä otettuja kuvia oli peukaloitu, jotta hän näyttäisi niissä todellisuutta paksummalta.

Videoilla Britney esittelee hoikkaa vartaloaan ja ihmettelee, miten hän olisi voinut saman päivän aikana muuttua aivan eri näköiseksi! 

- Ihmiset väittävät, että julkkikset muokkaavat kuviaan. Koskaan ei puhuta siitä, että paparazzit myyvät käsiteltyjä kuvia. Sekä omani että paparazzikuva on otettu 17 tunnin sisällä. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.) 

- Olet siis huolissasi siitä, että näytät langanlaihalta paparazzien kuvissa, yksi seuraajista kommentoi. 

Osa seuraajista puolestaan lähetti tsemppiviestejä.

- Näytät täydellisestä aina babe. Älä lue kaikkea, mitä sinusta kirjoitetaan. 

Uran jatko epäselvä 

Britneylle kulunut vuosi on ollut erittäin raskas. Hänen isänsä sairastui ja joutui sairaalaan, ja sen lisäksi Britneyn uusi Las Vegas -show peruttiin vain kuukausi ennen ensi-iltaa. Hiljattain Britney vietti kuukauden sairaalahoidossa vakavien mielenterveysongemien takia. 

Britneyn pitkäaikainen manageri Larry Rudolph on kertonut TMZ-viihdemedialle, ettei laulaja välttämättä esiinny enää koskaan.

Britney ei ole kommentoinut asiaa, mutta paparazzit tiedustelivat laulajalta, aikooko hän esiintyä vielä jossain vaiheessa. Britneyn vastaus oli hämmentävä.

- Näemmekö sinua lavalla enää koskaan? 

- Tietysti, laulaja totesi ja meni autoonsa.

Lue myös: Britney Spears oikeudessa: vaati päästä mielenterveystutkimuksiin – haluaa eroon isänsä otteesta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »